Приціл Hawke Airmax 30 Touch 3-12х32 SF сітка AMX з підсвічуванням (3986.01.73)

Максимальна кратність, х
  • 3

Приціл Hawke Airmax 30 Touch 3-12х32 SF сітка AMX з підсвічуванням (3986.01.73)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 237 оцінок )

17 545

15 950

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичні приціли Airmax підходять для установки на пневматичні гвинтівки будь-якого типу, а також на вогнепальну зброю будь-якого калібру. Витримують віддачу нарізної зброї поширених мисливських калібрів, аж до .338 Lapua Magnum.

Оптичний приціл Airmax 30 Touch SF призначений для установки на пневматична зброя, яка використовується під час спортивної стрільби. Міцний корпус виготовлений з міцного алюмінієвого сплаву. Повне багатошарове просвітління оптики (16 шарів) гарантує чітке і контрастне зображення. Зсередини приціл заповнений азотом, що запобігає конденсації вологи на поверхні лінз при перепадах температур. У моделях SF механізм відстройки паралаксу розташований збоку прицілу.

Витравлення на склі прицільна сітка AMX з підсвічуванням спеціально розроблена під потреби власників пневматичної зброї. Це удосконалений варіант сітки Mil Dot з додатковими горизонтальними перерізами, які сприяють більш точному прицілюванню на далекі дистанції. При менш або більш ніж 10-кратне збільшення лінійні і кутові розміри визначаються методом інтерполяції або за спеціальними таблицями. Безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT (uk.hawkeoptics.com/x-act.html) дозволяє адаптувати сітку під конкретне збільшення, зброю і тип снаряда.

Особливістю моделі Airmax 30 Touch є застосування нової оптичної схеми. При малому значенні видалення вихідної зіниці, яке становить лише 30 мм, приціл має збільшене поле зору.

 

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 3
Довжина прицілу, мм
  • 266
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами