Приціл коліматорний Aimpoint Micro H-2 2МОА. Weaver/Picatinny (1592.00.22)

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл коліматорний Aimpoint Micro H-2 2МОА. Weaver/Picatinny (1592.00.22)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

30 320

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл закритого типу Aimpoint Micro H-2 - один з найпопулярніших і компактних коліматорних прицілів для полювання. Завдяки продуманому дизайну модель легко й швидко встановлюється на зброю. Коліматорний приціл лінійки Micro H-2 здатний працювати в самих жорстких умовах експлуатації, при любойтемпературе і вологості, а також на зброю "найважчих" калібрів, аж до .500 NitroExpress!

В моделях лінійки Micro H-2 новий, посилений корпус і відкидні кришки, які защищающают лінзи від пошкодження і дозволяють коллиматору витримати вплив будь-яких умов навколишнього середовища. Завдяки новим оптичних лінз і збільшеною світлопропускної здатності - оптичні характеристики, форма і яскравість прицільної марки радикально покращилися.

Так как вес прицела является достаточно важным критерием, данная модель является одной из самых лёгких моделей коллиматорных прицелов закрытого типа. Поэтому, при установке коллиматора на оружие, вес оружия остается не изменным. Aimpoint Micro H-2 полностью водо- и пыленепроницаем. Имеется 12 уровней насройки яркости подсветки для использования днем или в условиях слабой освещенности. Это позволит отрегулировать коллиматор для максимально комфортного использования. Также имеется ругулировка яркости прицельной марки.

Приціли Aimpoint Micro H-2 поставляються в трьох варіантах комплектації: з кріпленням Blaser SM, Weaver/Picatinny, і без кріплень.

 

Характеристики

Тип прицілу
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Довжина прицілу, мм
  • 68
Вага
  • 0.136 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами