Пістолет пневматичний SAS G17 (Glock 17) Blowback. Корпус-пластик (2370.26.57)

9 відгуків

Код:  256045286

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний SAS G17 (Glock 17) Blowback. Корпус-пластик (2370.26.57)

9 відгуків

Код:  256045286

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 237 оцінок )

7 200

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолети SAS стріляють кульками калібру 4,5 мм і призначені суто для спортивно-тренувальних та розважальних цілей. При цьому корпус спеціально обтяжать, щоб надати користувачеві відчуття утримання в руках бойового пістолета. У цих же цілях весь модельний ряд має вигляд реально існуючих бойових пістолетів.

Пістолети серії Blowback, так само, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, яка штовхає кульку з каналом ствола пістолета. Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора (!) при пострілі. У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою і зовнішнім виглядом реально існуючого бойової зброї, при утриманні створюється відчуття стрільби не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

Glock 17 - австрійський пістолет, розроблений фірмою Glock для потреб австрійської армії. Це перший зразок зброї, створений цією фірмою. Він виявився таким вдалим і зручним у застосуванні, що пізніше, під позначенням Р80, його взяла на озброєння армія Австрії. А завдяки своїм бойовим якостям і надійності отримав широке поширення і як цивільна зброя самооборони.

Особливістю конструкції пістолета є відсутність прапорця запобіжника і курка. Пістолет майже весь зроблений з високоміцного термостійкого (До 200 ° C) пластика. Завдяки цьому він легкий і надзвичайно міцний. Принцип дії - «вихопив і стріляй». Хоча запобіжника і немає, однак пострілу не буде без повного натискання на спусковий гачок «безпечного дії». Glock 17 складається з 33 частин, і неповна розбирання здійснюється за секунди.

Фірма Glock заснована в 1963 році в містечку Дойч-Ваграм, розташованому поблизу Відня. У той час компанія розробляла і поставляла саперні лопати, штик-ножі, ремені і різноманітну амуніцію для австрійської армії. Однак ще в середині 1970-х років Гастон Глок, засновник і власник фірми, поставив перед своїми конструкторами завдання - з використанням наявного досвіду застосування полімерів створити максимально простий, ефективний і надійний пістолет. Тому принциповим нововведенням Glock 17 стало широке використання полімерних матеріалів - в основному ударостійкого поліаміду.

У 1982 році за результатами військових випробувань пістолет Glock 17 була прийнята на озброєння австрійської армії під позначенням P. 80. Тоді фірмі Glock замовили 25 000 пістолетів. Але виробничі потужності не були готові до такого значного замовлення, тому компанії довелося з моменту повного розгортання власних виробничих потужностей залучати субпідрядників.

Після надходження нового пістолета у війська модель майже відразу придбала велику популярність, що спонукало компанію Glock до подальшого розширення та удосконалення модельного ряду. Але і зараз в основі конструкції нових моделей пістолетів фірми зберігаються ті вдалі технічні рішення, вперше були успішно використані при розробці пістолета Glock 17.

SAS G17 – пневматична копія легендарного австрійського пістолета Glock 17. Рамка пістолета виконана з міцного пластику, кожух затвора - метал. Стовбур оснащений системою підкручення кульки Pop-Up, що значно збільшує дальність і стабільність польоту кулі. SAS G17 комплектується повнорозмірним 15-зарядним магазином, що відрізняє дану модель від інших пневматичних аналогів.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!