Фотоловушка Suntek HC 801LTE

Фотоловушка Suntek HC 801LTE

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 63 оцінок )

6 925

Немає в наявності

5

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотоловушка Suntek HC 801 LTE - всепогодна камера робить фото - і відеозаписи з спрацьовування датчика руху. Дальність спрацьовування датчика складає до 20 метрів, а кут – 120 градусів. Зняті фотографії і відеозаписи зберігаються на карті пам'яті Micro SD об'ємом до 32 Гб, а потім фотографії можуть бути відправлені на мобільний телефон, а також на електронну пошту.



Відправка фото на телефон здійснюється через діапазон GSM в повідомленні ММС, а на електронну пошту – по каналах 2G, 3G, 4G . Допускається використання трьох телефонних номерів і трьох адрес електронної пошти для оповіщення. Фотоловушка Suntek HC 801 LTE може застосовуватися у вуличних умовах і не боїться снігу, дощу і низьких температур, при живленні від мережі пристрій можна експлуатувати при температурі до -40 градусів.

Меню пристрою виконано російською мовою. Фотоловушка може застосовуватися як для стеження за переміщеннями тварин і пошуку стежок, так і в охоронних цілях для оповіщення про проникнення на територію або в приміщення.



Робота в діапазонах GSM і 4G. Відправка фото може здійснюватися як через діапазон мобільного зв'язку, так і через мобільний інтернет, що дозволить використовувати фотопастку в місцях з невпевненим прийомом мобільної мережі.

Відправка фото на e-mail. виконує відправлення фотографій, зроблених по руху, на 3 адреси електронної пошти.



Відправка фото через MMS. За спрацьовування датчика руху фотоловушка відправляє фото того, що відбувається в повідомлення MMS на 3 телефонні номери.

Кольоровий РК-дисплей. Вбудований екран діагоналлю 2.4 дюйма застосовується для налаштування фотоловушки, а також дозволяє швидко переглянути зроблені фотографії і відеозаписи.



Режим Timelapse. У даному режимі фотоловушка може автоматично робити знімки з певним інтервалом часу, що дозволить створити відеоролик з прискореною версією подій, що відбуваються.

Висока роздільна здатність фото. Сучасна матриця камери дозволяє отримати якісне деталізоване зображення з роздільною здатністю до 6048х3384 пікселів.

Відео в якості Full HD. Висока роздільна здатність відеозапису 1920х1080 пікселів дозволяє розглянути на записи дрібні деталі того, що відбувається, наприклад, обличчя людей.



Вбудована нічне підсвічування. 36 інфрачервоних світлодіода дозволяють отримати відмінне зображення навіть у повній темряві на відстані до 20 метрів, при цьому підсвічування невидна неозброєним поглядом.

Відеозапис Full HD. Відеозапис, зроблений фотоловушкой, має дозвіл 1920х1080 пікселів і дозволяє розглянути на записи дрібні деталі того, що відбувається.

Фотозйомка з роздільною здатністю до 20 Мп. Сучасна матриця камери дозволяє отримати якісне деталізоване зображення.
✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





✔️Фотографія відправляється на телефон або email

Фотоловушки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє відправляти фотографії вам на телефон.
Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-карту і переконатися, що вона активована і відправляє sms-повідомлення. Це зробити легко, вставте sim-карту в свій телефон і спробуйте відправити MMS фотографію.
І так, все для роботи камери готові. Ви встановили батарейки, сім-карту, карту пам'яті, виробили установки. Тепер після спрацьовування датчика камери фотоловушка протягом хвилини буде відправляти фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.


Характеристики

Додаткові характеристики
  • Фотопастка Suntek HC 801LTE-Plus-2K (30Mp, Хмара)
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами