Стартовий пістолет Ekol Aras Compact Black (Z21.2.005)

4 відгуки

Код:  259013156

Стартовий пістолет Ekol Aras Compact Black (Z21.2.005)

4 відгуки

Код:  259013156

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:TopMust

4.3/5  ( 21 оцінок )

2 635

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Турецький стартовий пістолет EKOL ARAS. Створений на виробництві компанії Voltran. Зовні пістолет дуже схожий на Браунінг Hi-Power, — це самозарядний пістолет з ударно-спусковим механізмом одинарної дії. Також багато його знають як Hi Power.

Стартові пістолети призначені для подачі звукових сигналів в цілях самозахисту (відлякати собак, залучити звуком увагу оточуючих у важкій для себе ситуації), а також при проведенні спортивних змагань та спортивно - масових заходів.

Конструкція пістолета EKOL ARAS Compact дає простоту у використанні цього пістолета. Великий магазин, дасть можливість довше стріляти не витрачаючи час на перезарядку. Магазин може вмістити в себе 15 патронів, в той час поки в пістолеті вже заряджений один холостий патрон.

У стовбурі Aras Compact встановлена яскраво-помаранчева заглушка, яку можна легко видалити за допомогою шила, це дійсно може збити з пантелику людину нападає, адже він подумає, що у вас справжній бойовий зразок. Але ви не порушуючи законодавство, купуєте пістолет, який не є вогнепальною зброєю і вільно розповсюджується на території України.

Також, щоб захистити вас від проблем з законом, компанія VOLTRAN вставляє сталевий штифт в стовбур пістолета, щоб він не піддавався модернізації.

Корпус пістолета витримає лише холостий патрон, тому що він виконаний із сплаву.

Характеристики

Обойма
  • 15 + 1
Вага, г
  • 735
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки