Приціл оптичний Swarovski Z6i (Gen 2) 2-12х50 BT SR сітка 4A-I (з підсвічуванням). Шина SR

Приціл оптичний Swarovski Z6i (Gen 2) 2-12х50 BT SR сітка 4A-I (з підсвічуванням). Шина SR

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

67 086

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Swarovski Z6i Gen 2 (другого покоління) – модифікована лінійка, знаменитих прицілів Swarovski Z6i. Змінам піддався дизайн модуля підсвічування, став більш компактним і елегантним. Крім того, тепер завдяки технології SWAROLIGHT, підсвічування автоматично відключається при нахилі зброї на 70 градусів вгору/ вниз або завалі в 30 градусів в ліво/ право. Застосування покриття SWAROCLEAN, дозволяє легко очищати приціл, навіть при попаданні смоли від дерев і брудної води.В іншому Сваровскі Z6i Gen 2 (другого покоління) має ті ж достоїнства, що і приціли більш старих випусків. Діапазон зміни кратності збільшено з традиційних 3-4 до 6-крат, що значно розширило можливості використання оптики на полюванні. Так, один новий приціл Z6i, здатний замінити відразу кілька застарілих моделей: на мінімальних кратностях він оптимальний для загонных полювань (широке поле зору), а максимальні – для точного пострілу на середні та дальні дистанції (у полі, степу, горах).Приціли Swarovski Z6i Gen 2 оснащені принципово новим модулем підсвічування прицільної сітки, розташованим над окуляром. В єдиному вузлі об'єднані два режими - нічний і денний (мають 64 рівня яскравості), які швидко включаються спеціальним прапорцем. Встановлений режим підсвічування можна зберегти в пам'яті приладу, при цьому в пам'ять вноситься один денної і один нічний режим. Іншими словами, при повторному включенні автоматично встановиться останній режим. Для збереження заряду батареї, передбачене автоматичне відключення підсвічування (в залежності від обраного режиму – через 3 години вдень і 5 годин вночі).Приціли Swarovski Z6i Gen 2 з великими кратностями, додатково оснащуються бічними барабанчиками відбудування від паралакса. Крім того, як додаткова опція, на приціли може монтуватися барабанчик вертикальних поправок BT, підбудовується під балістику будь-якого боєприпасу. У нових прицілах Сваровскі Z6i Gen 2 (другого покоління), барабанчики відстройки паралаксу і вертикальних виправлень ВТ, можуть додатково фіксуватися спеціальним механізмом на обраному положенні.Для виключення травм при віддачі зброї потужних калібрів, приціли Swarovski серії Z6i Gen 2 мають збільшена відстань між оком і окуляром прицілу: 95 мм і 120 мм (для моделі Z6i Gen 2 1-6x24 EE). Swarovski Z6i 2-12x50 – завдяки збільшеному об'єктиву, цей оптичний приціл чудово підходить для стрільби в сутінках (як у густому лісі, так і на великі дистанції в полі, степу).

Характеристики

Тип прицілу
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 95
Комплектація
  • Прозрачные защитные крышки; батарея для подсветки прицельной сетки прицела; модуль с запасной батареей + запасная батарея; ключ "монетка" для введения поправок.
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами