Приціл Barska Ridgeline 4-16x44 SF (P4) (928520)

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16

Приціл Barska Ridgeline 4-16x44 SF (P4) (928520)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

6 262

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія прицілів Barska Ridgeline призначена для високоточної стрільби на далекі дистанції з нарізної мисливської зброї середніх і великих калібрів. Приціл Barska Ridgeline 4-16x44 SF (P4) має низку спеціальних особливостей, які оцінять вимогливі мисливці. Серед іншого - система бічної відстройки паралаксу, гравірована дальномірна сітка, система блокування механізму введення поправок і відстройки паралаксу, швидке фокусування на окулярі, зручні відкидні захисні кришки окуляра та об'єктива. Приціл має максимальну ступінь водозахисту та азотонаповнення. Оптика має багатошарове просвітління.

Кожна оптична поверхню прицілу покрита багатошаровим просвітленням високої інтенсивності в зелених тонах. Дане просвітлення наноситься для того, щоб пропустити максимальну кількість світла через оптичну систему для забезпечення контрастного і світлого зображення, відсікаючи при цьому УФ-промені.

Як і належить, корпус прицілу виконаний монолітно з анодованого авіаційного сплаву алюмінію з матовим внутрішнім покриттям, повністю герметичний, і відповідає максимальному для оптики рівнем водозахисту IPX7. Внутрішній об'єм корпусу заповнений інертним азотом, а, отже, оптика не запотіває зсередини при перепаді температур.

Приціл оснащений зручною бічною системою відстройки паралаксу SF (Side Focus) на відстані від 10 ярдів до нескінченності. Механізм відстройки паралаксу має блокування Acu-Lock. Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

Барабаны ввода поправок по вертикали и горизонтали у прицела открытые, сконструированы по тактической схеме, и имеют цену деления 0.25 МОА. Такая тактическая конструкция значительно облегчает введение необходимых поправок по ходу стрельбы, что особо актуально при стрельбе на дальние дистанции. Система блокировки механизма ввода поправок Acu-Lock надежно фиксирует барабанчики в установленном положении, а долговечная витая пружина обеспечивает точный возврат механизма введения поправок после импульса отдачи во время стрельбы.

Завдяки дальномірною прицільної сітки P4 Sniper, відстань до цілі можна визначити максимально точно, при цьому правильно прийняти поправку на вітер і врахувати траєкторію падіння кулі. Дана прицільна марка розміщена у другій фокальній площині і вірна при 10-кратному збільшенні. Сама сітка виконана методом гравіювання на склі, завдяки чому без проблем протистоїть самої серйозної віддачі.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 4
Живлення
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Максимальна кратність, х
  • 16
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами