Пневматичний пістолет Crosman C11

3 відгуки

Код:  268819991

Пневматичний пістолет Crosman C11

3 відгуки

Код:  268819991

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

2 586

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Crosman C11
Пневматичний пистолетСгоѕмап C11 - призначений для спортивної або тренувальної стрілянини, відмінно підійде для відточування навичок поводження зі зброєю Джерелом енергії виступає 12-ти грамовий балончик з СО2 встановлюється в рукоятку. Стрільба ведеться сталевими кульками калібру 4,5 мм. Корпус пістолета виконаний з ударостійкого пластику, за рахунок цього досягається оптимальна маса. Ергономічна рукоятка забезпечує зручний хват. Для безпеки пістолет оснащений не автоматичним запобіжником. Початкова швидкість польоту кулі досягає 146 м/с - практично рекордна для пневматичних пістолетів. Магазин розрахований на 18 зарядів, це дозволяє стрілку вести динамічну стрілянину і не відволікатися на частий перезарядку. Ви можете придбати потужний, оригінальний пістолет за виправдану ціну в нашому інтернет магазині!

Американський бренд Crosman випускає пневматична зброя, а так само аксесуари і боєприпасів для нього. Фірма представляє широкий асортимент пневматичної зброї і є світовим лідером. Пневматичні пістолети від фірми Crosman славляться високою якістю, потужністю, а так само приголомшливою реалістичністю. При цьому компанія веде гнучку цінову політику, це дозволяє придбати бажану модель практично кожному бажаючому.

Характеристики

Вага, г
Довжина дула
  • 115 мм
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!