Пневматичний пістолет Umarex BERETTA 92 FS

Пневматичний пістолет Umarex BERETTA 92 FS

Продавець:Striker

4.4/5  ( 36 оцінок )

7 969

Немає в наявності

21

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Umarex BERETTA 92 FS
Пневматичний пістолет Umarex BERETTA 92 FS вельми реалістична копія легендарного пістолета Beretta M 92 FS. Призначений для спортивної або тренувальної стрілянини, відмінно підійде для відточування навичок поводження зі зброєю. Початкова швидкість польоту кулі досягає 120 м/с. Корпус виконаний з металевого сплаву, завдяки цьому вага моделі складає 1,26 кг. При цьому пістолет дуже економний - одного 12-ти грамового балона СО2 вистачає більш ніж на 80 ефективних пострілів. УСМ подвійної дії це дозволяє вести стрільбу самовзводом, так і з попередніми взведення курка. Магазин револьверного типу розрахований на 8 свинцевих куль калібру 4,5 мм. Нарізний ствол забезпечує відмінну точність. Прицільні пристосування представлені у вигляді мушки і регульованого цілика. Якщо ви шукали якісний, надійний пневматичний пістолет за доступною ціною, то дана модель чудовий варіант.

Umarex-німецький бренд спеціалізується на виробництві пневматичної зброї. Продукція виготовляється на сучасному та досконалому обладнанні і відповідає найвищим стандартам якості. Фірма придбала ліцензію на використання торгової марки Walther, завдяки цьому має право на тиражування копій справжньої класики зброї Beretta, Magnum Smith Wesson та ін.

Характеристики

Вага, г
Довжина дула
  • 115 мм
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!