Пневматичний пістолет SAS Pro 2022

1 відгук

Код:  268821551

Пневматичний пістолет SAS Pro 2022

1 відгук

Код:  268821551

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

3 070

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет SAS Pro 2022

Пневматический пистолет SAS Pro 2022-предназначен для спортивной стрельбы, часто используется для оттачивания навыков обращения с оружием. Источником энергии выступает 12-ти граммовый баллончик с СО2, стрельба ведется стальными шариками калибра 4,5 мм. Корпус пистолета выполнен из высокопрочного пластика, благодаря этому достигнута оптимальная масса- 600 грамм. Эргономичная рукоятка обеспечивает удобный хват. Для безопасности пистолет оснащен не автоматическим предохранителем. Начальная скорость полета пули достигает 120 м/с. Магазин розрахований на 23 заряду, це дозволяє вести динамічну стрілянину не відволікаючись на перезарядку.

Тайванська компанія SAS спеціалізується на виробництві пневматичної зброї. На сьогоднішній день має представництва практично по всьому світу. Вся зброя має оптимальні масогабаритні характеристики і виняткову якість збірки, крім того весь модельний ряд володіє приголомшливою реалістичністю. Величезну увагу компанія приділяє контролю якості, це є головним пріоритетом.

Характеристики

Вага, г
Довжина дула
  • 96 мм
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!