Пневматична гвинтівка Hatsan Striker Edge з посиленою газовою пружиною 3-9х40 Sniper AR + кулі

2 відгуки

Код:  268822211

Пневматична гвинтівка Hatsan Striker Edge з посиленою газовою пружиною 3-9х40 Sniper AR + кулі

2 відгуки

Код:  268822211

Продавець:Striker

4.3/5  ( 36 оцінок )

9 097

Є в наявності

35

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Hatsan Striker Edge з посиленою газовою пружиною на 180 атм. виробництва "Снайпер"відноситься до газо пружинної пневматики класу «Magnum». Посилена газова пружина підвищує потужність гвинтівки до 350 м\с. Крім того, наявність посиленої газової пружини забезпечує ряд переваг: під час пострілу значно знизилися вібрації корпусу, що сприятливо впливає на всі механізми зброї, продовжуючи життя гвинтівки на довгі роки. Крім того, істотно підвищилася точність і купчастість. Так само варто відзначити, що при наявності посиленою газової пружини гвинтівку можна тримати зведеною тривалий час, без шкоди зброї. Дана модель поєднує в собі високу потужність і дуже привабливий дизайн. Hatsan Striker Edge з посиленою газовою пружиною виконана з сучасного збройового полімеру, стійкого до ударів, падінь, крім того, може використовуватись при різних погодних умовах. Приклад Монте Карло оснащений гумовим потиличником, для комфортного упору в плече і гасіння віддачі. Крім того рукоять пістолетного типу обладнана виїмкою для великого пальця, щоб максимально зручно розташувати гвинтівку в руках при стрільбі. Полімерний надульник значно спрощує взвод. Прицільна дальність становить 70 метрів. Передбачені штатні прицільні пристосування у вигляді мушки з фібероптичними нитками двох контрастних кольорів (червоний і зелений), а також регульованою прицільної планки. Для стрільби з дальніх дистанцій передбачений приціл 3-9х40 Sniper AR. Загальна довжина пневматичної гвинтівки Hatsan Striker Edge з посиленою газовою пружиною становить 1100 мм, а маса зброї становить 3 кг. Безпеку забезпечує автоматичний запобіжник, захищаючи від випадкового пострілу. До плюсів можна віднести бюджетну ціну, для гвинтівки з такими технічними показниками. Hatsan Striker Edge з посиленою газовою пружиною здатна задовольнити потреби не тільки початківця стрілка, але і професіонала.

Вита пружина входить в комплект. Газова пружина виробництва Снайпер на 180 атм забезпечена гарантією 12 місяців.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Калібр
Запобіжник
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Алексей Иванов
    Відгук від покупця. Продавець: Striker

    Все отлично, хорошая комплектация, пули, защитка для оптики, тряпочка для оптики. Сама оптика и шестигранник для ее установки
    Так же была ещё одна пружина в комплекте.
    Советую сразу покупать чехол для винтовки, очень удобно

  • Володимир Пушкаренко
    Відгук від покупця. Продавець: Striker

    Товар отримав. Комплектація повна, хоча трішки не відповіла тому, що я очікував. Але я і не уточнював під час дзвінка від менеджера всі подробиці комплектації, довірився побаченому, до речі, зв'язок миттєвий після оформлення замовлення. Додатково запропонували чохол, та комплект для чистки. Чохол взяв, якість нормальна. Комплект для чистки не брав. Відправлення товару в день замовлення. Перейнялись цілісністю чохла, на упаковці наклеїли напис "не резать".. операторам "НП" було дуже цікаво, чому)) Стосовно документів: накладних, гарантійних ...це повна їхня відсутність. Є інструкція до гвинтівки, є інструкція до оптики, ну і чек з "НП". Перший постріл з гвинтівки зроблю в суботу тому відгук по самій зброї, оптиці та відчуттях доповню пізніше, кулі скоріш за все залишаться на пам'ять. Наразі, відчуття, що я зробив правильний вибір магазину, "непевне".

    Переваги:
    Швидкість зв'язку, доставки, повна (хоч і не точна) комплектація. По зброї, та оптиці пізніше.
    Недоліки:
    Відсутність документу який би вказував на купівлю товару в цьому магазині. Без гарантійних талонів. Кулі іншої ваги ніж на картинці 0,68 Hunter, але по факту того ж виробника але 0,62.

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!