Приціл оптичний 4x20 TASCO

15 відгуків

Код:  270331081

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл оптичний 4x20 TASCO

15 відгуків

Код:  270331081

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 63 оцінок )

265

Немає в наявності

18

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл оптичний 4x20 TASCO відноситься до лінійки прицілів, які розраховані для використання на пневматиці. Він відмінно підходить для ведення прицільної наводки. Мішень видно дуже чітко, і прицільна сітка теж видно чітко.

Приціл виконаний в ударостійкому, герметичному корпусі з алюмінієвого сплаву і оснащений механізмом вертикального і горизонтального введення коригувань. Пристрілювальні барабани заховані під пластиковими захисними кришечками, що закручуються по різьбі. Приціл оснащений прицільної сіткою типу «дуплекс». Прицільна сітка «дуплекс» являє собою хрест у вигляді пересеченных в центрі окуляра вертикальної і горизонтальної різнотовщинних ліній. Прицільна сітка з таким графічним рішенням дозволяє вирішувати відразу кілька абсолютно різних завдань. Лінії більшої товщини дають можливість швидко вистрілити по рухомій мішені навскидку, а з допомогою тонких ліній зручно прицілюватися до мішенях маленького розміру. Окуляр прицілу забезпечений діоптрійної підстроюванням.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 4
Кріплення в комплекті
Діаметр передньої лінзи
  • 20 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 15

  • Сергей Савченко
    Відгук від покупця. Продавець: Квадрат S

    Прицел хоть и не из дорогих, и сделан в Китае (чего они совершенно не стесняются, добавлю фото) всё же поразил. Качество материалов и сборки отличное. Никакого брака и косяков. Прицельная сетка отлично видна, линзы тоже высокого качества.
    Корпус и крепление из алюминия, хорошо покрашены, краска с них не слазит (как это обычно бывает).
    Прицел без проблем встал на мою винтовку.
    И пару слов о продавце...
    Перезвонил в течении 10-ти минут после заказа. А в чате ответил ещё раньше. Много лишних слов не говорил. Отправил в тот же день. Упаковал прицел замечательно (снаружи завёрнут пеной и скотчем, под пеной коробка, в коробке пупырка, а в пупырке прицел с инструкцией на английском языке).
    Остался очень доволен.

    Переваги:
    Цена, вес, материалы, качество сборки, качество упаковки, простота использования, скорость отправки.
    Недоліки:
    Не регулируемый зум (хотя для пневматики он вообще не нужно. Кратность прицела вполне соответствует дальности полёта пуль на ПП пневматике, и даже больше).
  • Снайпер_без_прицела
    Відгук від покупця. Продавець: Квадрат S

    Магазин хороший, отправили в срок, а вот товар некачественный, 15 метров пристрелять нереально не хватает шкалы, в лево-право настраивается нормально, а вот вверх и вниз просто не хватает шкалы настройки нужно сильно вниз брать от перекрестья, вообщем товар огорчил, жалею что не взял что-то по дороже.

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    очень маленький порог настройки

Доступно ще 13 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки