Приціл оптичний 3-7x20 TASCO

11 відгуків

Код:  270331091

Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 7

Приціл оптичний 3-7x20 TASCO

11 відгуків

Код:  270331091

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 63 оцінок )

462

Немає в наявності

11

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл оптичний 3-7x20 TASCO відноситься до лінійки прицілів змінної кратності, які розраховані для використання на пневматиці. Він відмінно підходить для ведення прицільної наводки і стрільби. Оптичний приціл змінної кратності TASCO 3-7x20 забезпечить стрілку точне прицілювання. Мішень видно дуже чітко, і прицільна сітка теж видно чітко.

Приціл виконаний в ударостійкому, герметичному корпусі з алюмінієвого сплаву і оснащений механізмом вертикального і горизонтального введення коригувань. Пристрілювальні барабани заховані під пластиковими захисними кришечками, що закручуються по різьбі. Приціл оснащений прицільної сіткою типу «дуплекс». Прицільна сітка «дуплекс» являє собою хрест у вигляді пересеченных в центрі окуляра вертикальної і горизонтальної різнотовщинних ліній. Прицільна сітка з таким графічним рішенням дозволяє вирішувати відразу кілька абсолютно різних завдань. Лінії більшої товщини дають можливість швидко вистрілити по рухомій мішені навскидку, а з допомогою тонких ліній зручно прицілюватися до мішенях маленького розміру. Окуляр прицілу забезпечений діоптрійної підстроюванням.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 7
Діаметр передньої лінзи
  • 20 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 11

  • Сергей Гордиенко
    Продавець: Квадрат S

    На винтовку ещё не ставил. Прицел добротный кратность видно хорошо. Упакован отлично продавцы умнички товар пришел меньше чем за сутки

    Переваги:
    Добротно выглядит хороший зум
    Недоліки:
    Пока не обнаружен

Доступно ще 10 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки