Трипод для стрільби Fiery Deer 100-180 см (DX-004-02G4)

Трипод для стрільби Fiery Deer 100-180 см (DX-004-02G4)

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

2 940

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Це автоматична підставка для стрільби Tripod Trigger stick третього покоління "Fiery Deer" (Вогненний олень).

Незалежно від того, в який час року ви будете використовувати даний аксесуар, незважаючи на нерівний схил або яр, досить одного натискання на важіль трипода, і він сам вибере потрібну висоту ніжок, дозволить точно прицілитися і з першого пострілу вразити ціль. Використовувати дану триногу можна для зброї, яке не обладнане спеціальним кріпленням для сошок. V-подібна опора має м'які ребра, що забезпечує надійну фіксацію карабіна при стрільбі. V-подібна опора може обертатися на 360° навколо своєї осі.

У разі необхідності цю насадку можна зняти зі штатива за допомогою фіксуючого коліщатка, і ми отримаємо майданчик для установки камери або фотоапарата. Даний аксесуар відмінно підійде для установки на нього оптичних приладів типу зорові труби і т. п.

Натисканням на тригер (важіль) можна регулювати висоту підставки від 60 см (для стрільби в положенні сидячи), 90 см – проміжна висота (для стрільби з коліна) і 165 см – максимальна висота (для стрільби в положенні стоячи). Після установки висоти, тригер можна зафіксувати запобіжником, від випадкового натискання.

Для транспортування цього аксесуара ніжки можна скласти і пересуватися по місцевості утримуючи трипод за ремінець. При використанні даної підставки, було помічено, що механізм випуску сошок працює абсолютно безшумно. Це відмітна особливість сошок третього покоління.

Ніжки штатива мають гумові насадки для більшої стійкості.

При транспортуванні їх можна зафіксувати між собою.

Даний упор для стрільби ідеально підходить мисливцю, який цінує комфорт і зручність, так як регулювання даного трипода можливо здійснити однією рукою.

У підсумку можна сказати, що Tripod Trigger stick з більш доступною ціною відмінно може конкурувати з аналогами, такими брендами як Primos, поширеними на ринку України.

Характеристики

Вага
  • 1 г
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами