Арбалет Man Kung MK-150A1 ц: black

Арбалет Man Kung MK-150A1 ц: black

Продавець:XTop

4.3/5  ( 87 оцінок )

3 932

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гвинтівочний арбалет Man Kung MK-150A1PB - це представник серії MK-150, яка стала свого роду класикою для бюджетних арбалетів гвинтівочного типу, серія MK-150 представлена якісними, збалансованими і потужними арбалетами. До легкому алюмінієвому корпусу арбалета MK-150A1PB прикріплені ергономічний пластиковий приклад і цівку. Арбалет Man Kung MK-150A1PB володіє хорошим показником потужності, що забезпечує швидкість польоту стріли в 64 м / с. На арбалеті встановлений відкритий регульований приціл. Ще однією перевагою MK-150A1PB є його оснащеність запобіжником, що зустрічається досить рідко для бюджетних моделей. Арбалет відмінно підходить для спортивної і розважальної стрільби. Вирішивши купити арбалет Man Kung MK-150A1PB - ви придбаєте збалансований арбалет з хорошими стрілецькими характеристиками за доступною ціною.

Характеристики

Сила натягу, кг
Загальна довжина арбалета, см
  • 86.36
Комплектація
  • Дуга (1), Наконечник дуги (2), Тетива (1), Стріла для гвинтівкового арбалета (2), гвинт (2), Ключ шестигранний (2), Підкладка для дуги (1), Ущільнювач підкладок (2), Упор для ноги (1)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами