Окуляри Антифари HQ 2в1 Ніч/День HM66

1 відгук

Код:  274558643

Окуляри Антифари HQ 2в1 Ніч/День HM66

1 відгук

Код:  274558643

Продавець:Shop next door

4.1/5  ( 27 оцінок )

112

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис

Комплект очок для водіїв HD Vision Day & Night 2 в 1 з антибліковим покриттям

Сонцезахисні окуляри HD Vision Day & Night (набір з двох штук) для поліпшення видимості вдень і вночі – ідеальний спосіб захистити ваші очі від ультрафіолетового випромінювання вдень і світла фар вночі. Вони не тільки захищають від ультрафіолетових сонячних променів, але і «прояснюють» кольору, й обриси, контури того, що ви бачите перед собою. Крім того, поляризаційні окуляри зроблені так, що їх можна носити поверх своїх окулярів з діоптріями. Це незамінне при водінні машини.

5 причин купити окуляри HD Vision Visor:

Покращують зір. Легкі і довговічні. Сучасний європейський дизайн. Ви бачите все навколо немов на екрані телевізора з високою роздільною здатністю. Технологія HD Vision дарує Вам чіткість бачення, про яку Ви раніше і не підозрювали.

Як користуватися:

Чтобы воспользоваться солнцезащитными очками HD Vision, просто наденьте их поверх Ваших обычных очков с диоптриями. Антибликовые очки HD Vision должны удобно сидеть поверх ваших обычных очков и не должны сужать поле зрения, которое Вам обеспечивают очки с диоптриями. Вы также можете использовать очки-антифары HD Vision в качестве обычных солнцезащитных очков даже в том случае, если Вы не носите очков с диоптриями. Во время ношения очков соблюдайте обычные меры предосторожности, в том числе: не смотрите прямо на солнце, не используйте очки в качестве защитных очков для работы с оборудованием.

Інструкція по чищенню:

Для чищення сонцезахисних окулярів HD Vision використовуйте м'яку тканину, щоб уникнути подряпин на лінзах. Окуляри з антибліковим покриттям HD Vision можна протирати вологою тканиною, але після цього слід обов'язково витерти насухо іншою м'якою тканиною (або сухої частиною тканини, використовуваної для чищення). Для видалення сильних забруднень при чищенні можна скористатися невеликою кількістю щадного мила.

Інструкція по догляду:

НЕ залишайте Сонцезахисні окуляри HD Vision там, де вони можуть перегрітися (в нагрітій машині або на підвіконні під прямими променями сонця. НЕ мийте Сонцезахисні окуляри HD Vision гарячою водою. Використовуйте тільки теплу або холодну воду. НЕ використовуйте будь-яких корозійні хімічні речовини, розчинники або очищувачі з аміаком для чищення сонцезахисних окулярів HD Vision. Коли Ви не носите Сонцезахисні окуляри HD Vision, зберігайте їх у футлярі, щоб уникнути випадкових пошкоджень.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Артем Браташ
    Продавець: Shop next door

    заказал. пришли. желтые нормальные-целые. чёрные "наполовину", т. е. "пол очка". просто нет одного стекла.....