Пневматичний пістолет ASG CZ 75 P-07 Blowback

1 відгук

Код:  277360193

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет ASG CZ 75 P-07 Blowback

1 відгук

Код:  277360193

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

3 883

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет ASG CZ 75 P-07 Blowback

Пневматичний пістолет ASG CZ 75 P-07 -газобалонна копія бойового пістолета CZ-75. Джерелом енергії виступає 12-ти грамовий балончик з СО2, стрільба ведеться сталевими кульками калібру 4,5 мм. Корпус пістолета виконаний з металевого сплаву, що свідчить про надійність і довговічність. Крім того, функція Blowback забезпечує відчуття стрільби з бойової зброї. Ергономічна рукоятка забезпечує зручний хват. Для безпеки пістолет оснащений не автоматичним запобіжником. Початкова швидкість польоту кулі досягає 105 м/с. Магазин розрахований на 20 зарядів, це дозволяє вести динамічну стрілянину не відволікаючись на перезарядку. Ви можете придбати пневматичну копію легендарного пістолета за виправдану ціну в нашому інтернет магазині!

Компанія ActionSportGames спеціалізується на виробництві пневматичної зброї. Всі моделі випускаються за ліцензійною угодою з всесвітньо відомими виробниками зброї, завдяки цьому виробник гарантує повну відповідність пневматичних копій бойовим прототипам. Крім того, компанія приділяє особливу увагу контролю якості та надає гарантійне та післягарантійне обслуговування кожної моделі.

Характеристики

Тип боєприпасів
Вага, г
Довжина дула
  • 83.5 мм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!