Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact

1 відгук

Код:  277360203

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact

1 відгук

Код:  277360203

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

3 003

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact
Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact -газобалонна копія бойового пістолета CZ 75D Compact. Джерелом енергії виступає 12-ти грамовий балончик з СО2, стрільба ведеться сталевими кульками калібру 4,5 мм. Магазин розрахований на 17 зарядів, це дозволяє вести динамічну стрілянину не відволікаючись на перезарядку. Крім того металева затворна рама рухлива, це забезпечує відчуття стрільби з бойової зброї. Ергономічна рукоятка забезпечує зручний хват. Для безпеки пістолет оснащений не автоматичним запобіжником. Початкова швидкість польоту кулі досягає 116 м/с. Прицільні пристосування представлені у вигляді мушки і регульованою прицільної планки. Ви можете придбати пневматичну копію легендарного пістолета за виправдану ціну в нашому інтернет магазині!
Компанія ActionSportGames спеціалізується на виробництві пневматичної зброї. Всі моделі випускаються за ліцензійною угодою з всесвітньо відомими виробниками зброї, завдяки цьому виробник гарантує повну відповідність пневматичних копій бойовим прототипам. Крім того, компанія приділяє особливу увагу контролю якості та надає гарантійне та післягарантійне обслуговування кожної моделі.

Характеристики

Тип боєприпасів
Вага, г
Довжина дула
  • 83.5 мм
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!