Пістолет пневматичний ASG Steyr M9-A1

2 відгуки

Код:  278263948

Пістолет пневматичний ASG Steyr M9-A1

2 відгуки

Код:  278263948

Продавець:Полководец

4.6/5  ( 21 оцінок )

2 633

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Продукція ASG проводитись за ліцензіями компаній-виробників вогнепальної зброї Česká Zbrojovka, Steyr Mannlicher, STI, Dan Wesson та інших. Тому на моделі ASG нанесені всі автентичні маркування, а також унікальний серійний номер.

Постріл проводитись за рахунок порції газу, яка вивільняється з стандартного балона СО2.
Цей пневматичний пістолет зовні є точною копією австрійського пістолета Steyr M9, спроектованого спеціально для правоохоронних органів і громадянського використання. Steyr M9 має славу дуже ергономічного і зручного зброї і все це (як, наприклад, кут рукоятки в 111°) в точності повторено в пістолеті ASG. Мушка виготовлена з светонакапливающего матеріалу. При бажанні пістолет можна оснастити лазерним цілевказівником або ліхтарем. Для цього під стволом пістолета є профіль Weaver.

Видобувають за допомогою кнопкового механізму магазин служити місцем зберігання тільки для кульок. Для установки і фіксації балона СО2 слід відтягнути рукоятку назад, відкривши спеціальну камеру для балона. Таким чином, заміна витраченого балона виробляється набагато простіше і швидше.

Пістолет ASG моделі Steyr M9-A1 виробляються в двох виконаннях – класичному чорному і з нікелевої вставкою на затворній рамі.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Місткість магазина
Вага, г
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!