Шнур страхувальний витий Петля-Карабін Паракорд Чорний 981

1 відгук

Код:  279548713

Шнур страхувальний витий Петля-Карабін Паракорд Чорний 981

1 відгук

Код:  279548713

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 72 оцінок )

170

110

Є в наявності

73

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шнур страхувальний витий Петля-Карабін (паракорд, чорний) елемент спорядження, вже давно використовуваний військовими, мисливцями, туристами і дослідниками дикої природи. За допомогою металевого карабіна шнур легко прикріпити до пістолета в проушину на рукояті або, якщо є така потреба пристебнути зв'язку ключів, ліхтарик, ніж і так далі. З іншого боку є м'яка петля розмір якої 11 см дозволяє прикріпити страхувальний шнур як до пояса так і до розвантаження, бронежилета, до будь-якого місця де є можливість зафіксувати петлю.

Незважаючи на свої здавалося невеликі розміри довжина спіралі в стані спокою - 15-17 см. Зовнішній діаметр спіралі - 14 мм, діаметр шнура в перерізі - 3,5 мм. При стрільба з витягнутий рука або використання інший предмет шнур без проблема розтягується на 80-90 см, після чого повертається в початковий стан.

Завдяки спіральній формі зручний у використанні так, як має компактний розмір в стислому стані. Страхувальний шнур виготовлений з паракорда із стержнем з полімерної мононитки завтовшки 2,5 мм Надійний, довговічний і практичний.

Характеристики

Спосіб носіння
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитро Климчук
    Відгук від покупця. Продавець: Квадрат S

    Супер !!!