Кобура для Форт-17 набедренная з платформою Cordura 1000 D Чорна Beneks

1 відгук

Код:  280806708

Кобура для Форт-17 набедренная з платформою Cordura 1000 D Чорна Beneks

1 відгук

Код:  280806708

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 69 оцінок )

750

Є в наявності

7

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура набедренна Форт-17 з платформою (Cordura 1000 D, чорна)


Призначена для носіння пістолета Форт-17 і інших конструктивно схожих моделей.

Кобура складається з платформи і кобури з чохлом під запасний магазин. Кобура відділяється від платформи і може носиться на поясному ремені.

Кобура з чохлом під запасний магазин фіксується на платформі в одному положенні - вертикально. Кобура одягається на полиамидную стропу, пришиту до платформи з одного боку. З іншого боку стропу надійно застібається на чотири кнопки. Додаткову фіксацію кобури забезпечує стрічка велкро (липучка), що нашиває на стропу і задню накладку кобури.

Сама кобура виготовлена з комбінації синтетичних матеріалів. Тканина лицьового шару - Cordura 1000d чорного кольору, середній шар - еластичний пластик, виворітний шар - вспененный синтетичний матеріал з велюровим покриттям. Хлястик кобури застібається на фронтальній стороні на дві кнопки, для надійнішої фіксації пістолета. Хлястик чохла під запасний магазин застібається на кнопку і додатково фіксується липучкою. Обидва хлястики жорсткі, зроблені з міцної полиамидной стрічки, шириною 25 мм, продубльованої еластичним пластиком.

Пістолет "сидить" в кобурі щільно. При витягнутому пістолеті, кобура добре тримає форму завдяки жорсткій основі.

Платформа виготовлена з комбінації тих же матеріалів, що і кобура. До стегна платформа фіксується за допомогою щільної гумки шириною 50 мм, з регульованою довжиною. Гумка застібається на пластикову пряжку-фаст із замком. До поясного ременя платформа фіксується петлею з полиамидной стропи із стрічкою велкро (липучкою), що нашиває. Липучка на стропі дозволяє регулювати положення платформи по вертикалі. До верхньої стропі платформа також пристібається на пряжку-фаст із замком.

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Сумісність
  • Форт-17
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки