Кобура ПМ оперативна натуральна шкіра (001) плечове носіння під пахвою

1 відгук

Код:  281260703

Кобура ПМ оперативна натуральна шкіра (001) плечове носіння під пахвою

1 відгук

Код:  281260703

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

924

Є в наявності

24

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура для пістолета Макарова ПМ для оперативного наплічного носіння - це високоякісна кобура за низькою ціною. Пістолет в кобурі закріплюється хлястиком з кнопковим фіксатором. Є можливість від'єднати кобуру і закріпити на поясний ремінь до 5 см шириною.

Кобура та верхня лямка для лівого плеча виготовлені з щільної натуральної шкіри товщиною до 3 мм, формованою методом гарячого тиснення. Фіксується на правому плечі щільною трикотажної гумкою шириною 25 мм з регулятором довжини. Висота і кут підвісу кобури регулюються металевими гвинтами на верхній лямці. Нижня лямка фіксують кобуру до поясного ременя, також з можливістю регулювання або від'єднання. Шви укріплені заклепками. Відповідна частина хлястика втоплена і не перешкоджає витяганню пістолета.

Елементи фурнітури (кнопки, кліпси) цього виробника дуже надійні і служать довго, не виходячи з ладу.

Характеристики

Спосіб носіння
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • Відсутня
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Барабаш Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Якість гарна, до шкіри нема претензій, єдине що ремінець на праве плече треба теж зі шкіри зробити тому, що резинка розтягується і пістолет сповзає. І ремінець що кріпиться до поясного ременя треба трохи довшим зробити щоб регулювався по зросту людини.