Шолом страйкбольний Ultimate Tactical Air Fast Helmet Replica Black

Шолом страйкбольний Ultimate Tactical Air Fast Helmet Replica Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

2 198

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія Crye Precision Airframe — висококласного боевого шолома, який використовується спецпідрозділами та правоохоронцями по всьому світу.

Муляж не призначений для використання у бойових діях!

Нагадаємо, оригінальний Airframe був створений з розрахунку на зменшення ваги і в той же час покращення захисту в порівнянні з популярним шоломом ACH 2002. Розробникам цілком вдалося досягти цієї мети: шолом Airframe перекриває більшу частину голови, ніж ACH 2002, і при цьому важити менше. Система ремнів Ops-Core® H-Nape Head-Loc™ відрізняється зручністю, простотою в налаштуванні та надійністю. Ще однією цікавою особливістю є модульна конструкція купола — з двох половинок, між якими знаходиться щілина. Це покращує вентиляцію голови користувача, а в бойових умовах — також дає додатковий захист від вибухових ударних хвиль.

Втім, нагадаємо, що перед нами не бойовий шолом, а саме ігрова копія, розрахована виключно на страйкбольні баталії. Вона виготовлена з високоякісного полимеру і має всередині велику кількість модульних вставок з твердого пластику та м'якого спіненого матеріалу. Це дозволяє легко підлаштувати виріб під розмір та форму голови користувача: вставки кріпляться за допомогою липучок і, за потреби, легко переставляються з місця на місце. Аналогічно оригіналу, конструкція шолома в цілому підібрана з розрахунку на оптимізацію розподілу ваги та досягнення оптимального балансу та стабільності. Система ременів також надійна та проста, до того ж вона має закриту конструкцію — завдяки їй, незалежно від виставленого розміру, кінці окремих ремінців не виступають і не бовтаються.

Як і бойовий оригінал, шолом страйкбольний Ultimate Tactical Air Fast Helmet Replica Black має набір кріпижних елементів (у тому числі бічних рейок), на які можна встановлювати різноманітне спорядження на кшталт ліхтариків, тактичних масок, гарнітур, камер тощо. На передній частині шолома є гніздо та набір еластичних стяжок, призначені для розміщення приладів нічного бачення.

З зовнішнього боку шолома розміщено набір платформ велкро, на які можна кріпити різноманітні патчі: розпізнавальні знаки, символи підрозділів, morale patches тощо.

Комплектація:

- шолом;

- Набір внутрішніх вставок.

Характеристики:

Матеріал: пластик

Розмір: M/L

Вес: 1130 г

Колір: чорний

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами