Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Sapsan 550/300 (кал. 4,5 мм, коричневий)

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Sapsan 550/300 (кал. 4,5 мм, коричневий)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

35 360

Немає в наявності

11

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Sapsan виготовлена компанією ZBROIA і є новинкою 2020 року для українського ринку PCP. Виробництво пневматичних гвинтівок з попередньою накачуванням (PCP) розташоване в місті Харків, Україна. Сапсан - уособлення швидкості, потужності і точності.

Дана РСР гвинтівка має ряд відмітних переваг. Ложа і приклад гвинтівки виконані з ясена. Потиличник має пластикову накладку з логотипом компанії-виробника. Дерев'яна рукоять зберігає тепло вашої руки і симетрична як для лівші, так і правші. Взвод гвинтівки розташовується праворуч гвинтівки над спусковим гачком. Таке розташування дозволяє заряджати гвинтівку, не відриваючи уваги від мети. Спусковий гачок зроблений з латуні.

Стовбур гвинтівки Sapsan

Стовбур гвинтівки Сапсан як особиста розробка компанії ZBROIA і виконаний зі сталі з 12 нарізами. Стандарт цієї моделі має довжину стовбура 550 мм, а калібр 4,5 мм. Модель має вбудований саундмодератор, з різьбою 1/2" UNF-20 у дульного зрізу ствола. При бажанні можна встановити додатковий саундмодератор інших брендів безпосередньо за штатним або саундмодератор ZBROIA підвищеного рівня глушіння прямо на стовбур Сапсана.

Збільшений резервуар високого тиску

Стрілянина гвинтівок з попереднім накачуванням забезпечується наявністю повітря в резервуарі високого тиску. Sapsan 550/300 має збільшений резервуар об'ємом 300 см3. Редуктор, що забезпечує дозований вихід повітря з резервуара, винесений за його межі. Для накачування резервуара високого тиску потрібно скористатися заправним портом, який розташований під скобою спускового гачка. Дізнатися тиск у резервуарі можна глянувши на манометр, розташований в безпечному місці на лівій стороні гвинтівки, на редукторі.

Гвинтівку Сапсан можна підлаштувати під свій стиль. Доступно два типи регулювання: регулювання спускового гачка (момент зриву, жорсткість і довжину вільного ходу), енергію пострілу.

В даній рушниці реалізований вивішений ударник, який не тисне на бойовий клапан. Це дозволяє економити витрати повітря при стрільбі і не вимагає попереднього взводу при заповненні повністю порожнього резервуара. При заводських налаштуваннях однієї заправки резервуара вистачає на 160 пострілів з енергією 35 Дж.

Прицільне пристосування

Винтовка "из коробки" не имеет прицельных приспособлений, но оборудована планкой Picattiny. На планку можно устанавливать как премиальную, так и бюджетную оптику, встряска от стрельбы не ощутима и не вредит прицельному приспособлению. Место соприкосновения винтовки и щеки, при прицеливании, имеет кожаную накладку, чтобы исключить контакт лица стрелка с металлом.

Комплектация Sapsan 550/300

Гвинтівки Sapsan мають наступну комплектацію: штуцера двох типів (быстроразъемный і різьбовий, другий як правило використовують з балоном і заправною станцією), саундмодератор два магазини калібру 4,5 мм, антабка для установки сошок або ременя, паспорт виробу, паспорт балона, гарантійний талон.

Sapsan 550/300 показує відмінну точність і купчастість на дистанціях до 100 метрів і стане відмінним інструментом для плинкинга.

Характеристики

Загальна довжина
  • 809
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 0 мм
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!