Міська сумка DANAPER Gallant, Black

Міська сумка DANAPER Gallant, Black

Продавець:D-shop

2 858

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка через плече DANAPER Gallant - класичний представник отримали широке розповсюдження сумок для щоденного носіння. За винятком того, що DANAPER Gallant призначена для прихованого носіння засобів самооборони.

Витримана в строгих, елегантних формах, виготовлена з натуральної шкіри - вона стане прекрасним аксесуаром для вас. А також надійним захисником, адже за допомогою спеціально розробленої системи швидкого доступу до прихованного відділення (розташоване на тильній стороні сумки, для постійного контролю засобів самооборони) виготовити до захисту можна менш ніж за 2 секунди.

Надійна фурнітура YKK гарантує безвідмовність системи доступу (а крім того вона ще й чудово виглядає), а зовнішній вигляд сумки, в якій немає нічого, що ріднило б її зі стандартними «тактичними» аксесуарами надійно маскує вашу готовність постояти за себе.

Основне відділення сумки включає в себе кишеню на блискавки, в який прекрасно поміститься планшет 8 "або щоденник, органайзер і основне відділення. На зовнішній стороні сумки розташований великий глибоку кишеню на блискавки, зручний для зберігання необхідних речей, які повинні бути завжди під рукою.

В цілому сумка стане елегантним аксесуаром на кожен день, а розміри збройового відділення дозволяють вмістити все, навіть самі габаритні моделі засобів самооборони, а стала вже класичної, система кріплення дасть можливість розмістити засоби самооборони і запасні магазини під зручним вам кутом.

На всю продукцію Danaper надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Габарити:

Висота 28 см;

Ширина 28 см;

Глибина 4 см;

Матеріали:

Тканина - Натуральна Шкіра

Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Спосіб носіння
Додаткові характеристики
  • Для повседневной носки: Для повседневной носки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами