Балончик CO2 для пневматичної зброї 12 г Borner

1 відгук

Код:  288036848

Маса
  • 12 г

Балончик CO2 для пневматичної зброї 12 г Borner

1 відгук

Код:  288036848

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 66 оцінок )

20

Немає в наявності

25

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балончик CO2 компанії Borner. Переважно використовується в зброю пневматичного типу. Балон заповнений газом СО2 під тиском. Встановлюючи балон в рукоять пістолета або магазин, ви прокалываете кришку горловини балона. Газ утримується в системі за рахунок клапанів зброї. При кожному пострілі газ витрачається дозованими порціями, це обумовлено механізмом пневматичної зброї.

Крім газу в балон під тиском закачано масло. Воно змащує канал ствола і механізми при кожному пострілі. Залишати балон зброю після стрілянини категорично не рекомендується. Зброя, яка не використовується, але лежить в зарядженому стані може прийти в непридатність, через вплив тиску, газу й олії на резиночки і клапана зброї.

У разі якщо ваш пістолет або будь-яке інше зброю початок стравлювати тиск, слід обзавестися ремонтним комплектом і здати зброю в майстерню.

Дванадцяти грамові балони СО2 практично ідентичні, і підійдуть на будь-пневматичний пістолет простого типу, або пневматики blow-back (з рухомої затворної рамою).

Балончика вистачає на 40 пострілів. Кожен наступний постріл буде слабкіше попереднього. Якщо ви придбаєте 100 кульок для стрільби, подбайте про те, щоб у вашому арсеналі присутні хоча б 3 балона СО2.

Характеристики

Маса
  • 12 г
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Галя Барінова
    Відгук від покупця. Продавець: Квадрат S

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення