Пістолет пневматичний Макарова Borner ПМ49

1 відгук

Код:  288036878

Пістолет пневматичний Макарова Borner ПМ49

1 відгук

Код:  288036878

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 66 оцінок )

3 400

3 200

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет пневматичний Makarov BORNER ПМ-49 - доступний за ціною газобалонний пневматичний пістолет, який є аналогом, реплікою пістолета Макарова.

Початкова швидкість польоту кулі-кульки дорівнює 128 м/с, а місткість магазину цього пістолета - 17 сталевих кульок. Балон CO2 фіксується в магазині. Пістолет пневматичний Makarov ПМ-49 виготовлений з металу, модель без блоубека: затвор нерухомий. Стрільба здійснюється самозводом, є можливість попереднього взводу курка. Хороший вибір як для новачків, які тільки починають займатися стрільбою, так і для професіоналів.

Переваги та особливості пістолета пневматіческогоMakarov BORNER ПМ-49

Корпус виготовлений з металу, а це суттєва вага. Пістолет дуже приємно лежить в руці. Досить висока точність і кучність, що перевершує всі очікування. Висока якість збірки всіх складових. Передбачуваність моменту спуску.

Пневматичний пістолет Makarov BORNER ПМ-49 - відрізняється доступністю, що не благає якості. Модель недарма є дуже популярною - не в останню чергу за рахунок того, що за своїм зовнішнім виглядом і масогабаритнім характеристикам, вона є досить реалістичною копією вогнепального класичного пістолета Макарова калібру 9 міліметрів. Пневматичний пістолет Макарова BORNER ПМ-49 призначений для стрільби спеціальними кульками BB - сталевими кульками діаметром 4,5 мм (калібр 0,177 дюйма), зроблених спеціально для розважальної стрільби. BB-кульки для цього пістолета покриті міддю для запобігання корозії і зменшення зносу ствола при пострілі. Фактичний діаметр сталевих кульок складає від 4,4 до 4,45 міліметрів і, як зазвичай, менше калібру ствола. Вага такої обмідненої сталевої кульки приблизно - 0,3 грама.

Характеристики

Джерело енергії
Калібр
Режим вогню
Матеріал
  • Метал
Додатково
  • Цей вид товару надсилається тільки особам, які досягли 18 років! При пробитті балона не використовувати надмірне зусилля; не залишати пробитий балон СО2 більш ніж на 12 годин
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!