Сумка тактична DANAPER Vega, графітовий Graphite /1504766/

Сумка тактична DANAPER Vega, графітовий Graphite /1504766/

Продавець:alpha5

4.9/5  ( 36 оцінок )

1 859

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка тактична DANAPER Vega, Graphite /1504766/

Сумка DANAPER VEGA - класичний слингер універсального призначення. Сумка підійде як для повсякденного носіння в якості EDC, як сумці для документів або для прихованого носіння засобів самооборони. Фасад сумки обладнаний клапаном на фастексе, що прикриває основне відділення з органайзером. Конструкція органайзера дозволяє зручно, а головне, раціонально розмістити речі і не дає, при повному відкритті блискавки, відвалиться зовнішній стороні кишені. Крім цього, сумка має містке відділення, розташоване за органайзером з плоским кишенею для планшета або документів. На бічній стороні сумки розміщений кишеню закривається клапаном для газового балончика, електрошокера або утилітарних речей власника. З протилежного боку сумка обладнана стропами MOLLE - це дозволить довесить додатковий подсумок або елемент спорядження. По обидва боки сумки розташовуються півкільця, а на плечовому ремені карабін. З допомогою їх зручно носити сумку DANAPER VEGA як через праве, так і через ліве плече. Сумка DANAPER VEGA обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до зброї. Відділення для зброї розташовується під всією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети рівні за розмірами ПМ, так і більш великі зразки, такі як Форт, АПС, Glok 17/19, S&W P40 і т. д. Задня стінка відділення для зброї обладнана велкро панеллю (липучкою) до якої кріпиться кобура DANAPER HOLSTER T. Така компоновка збройового відділення дозволяє більш гнучко налаштувати сумку під певне зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування пістолета. Обидві стінки збройового відділення мають демпфірування і полімерний каркас, що, крім маскуючого ефекту, що робить носіння пістолета комфортним. На дні відділення розташовується півкільце кріплення страхувального шнура для пістолета. Сумка пошита з високоякісного поліамідного матеріалу Cordura. На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Основні характеристики:

Висота 41 см; Ширина 21 см; Глибина 14 см; Матеріали: Тканина - Nylon Cordura 1000D (USA) Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Спосіб носіння
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами