Сумка тактична поясна DANAPER Defender, чорний Black /1115099/

Сумка тактична поясна DANAPER Defender, чорний Black /1115099/

Продавець:alpha5

4.9/5  ( 39 оцінок )

1 005

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка тактична поясна DANAPER Defender, Black /1115099/

Поясна сумка DANAPER Defender - класична сумка, основне призначення якої - бути надійним помічником у питанні самозахисту. Приховане носіння короткоствольної вогнепальної зброї завдяки сумці DANAPER Defender стає легким і комфортним. Сумка DANAPER Defender має систему швидкого доступу, що дозволяє швидко дістатися до зброї навіть в незручних умовах (за кермом, однією рукою, в тісних приміщеннях або натовпі). Конструкція сумки DANAPER Defender дозволяє використовувати її як правші, так і лівші. Фіксація пістолета у відділенні для зброї відбувається за допомогою еластичної стропи на задній стінці сумки. На лицьовій стороні сумки DANAPER Defender в основному відділенні розташовані еластичні фіксатори для додаткового магазину. На дні розміщено півкільце для кріплення страхувального шнура пістолета. Фасад сумки DANAPER Defender має клапан, під яким розташований плоску кишеню. На внутрішній стороні клапана є прозоре відділення для документів, що має стрічку-фіксатор для запобігання випадкового випадання. Під клапаном розташовується об'ємна кишеня для розміщення різних дрібниць власника. По обидві сторони зовнішнього кишені розташовані накладні кишені з клапанами на кнопках. Основна функція даних кишень: приховати обриси рами затвора пістолета, який носиться всередині. Це актуально при використанні великих зразків засобів самозахисту, таких як Форт 17 Gloсk 17/19 та інших. Фастекс ременя зафіксовано у положенні поблизу самої сумки, що дозволяє контролювати його в екстремальній ситуації. Стрічку відкриття закріплена на велкро (липучку) і продубльована кнопкою, це перешкоджає випадковому відкриттю відділення для зброї. Ремінь для пояса зроблений з 38 мм поліамідної стропи, довжини якої достатньо для носіння сумки на грудях через плече. На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Основні характеристики:

Висота 17 см; Ширина-35 см; Глибина 11 см; Матеріали: Тканина - Nylon Cordura 1000D (USA) Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Спосіб носіння
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами