Сумка тактична DANAPER Delta, чорний Black /1513099/

Сумка тактична DANAPER Delta, чорний Black /1513099/

Продавець:alpha5

4.9/5  ( 39 оцінок )

1 778

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка тактична DANAPER Delta, Black /1513099/

Сумка DANAPER DELTA це зручна, стильна та універсальна у своєму призначенні сумка, що носиться через плече. Сумка складається з двох містких відділень. Зовнішнє відділення закривається на блискавку і прикрита клапаном. Усередині відділення розташований органайзер, що дозволяє зручно розмістити необхідні власнику предмети. Внутрішнє відділення сумки закривається на блискавку і являє собою об'ємну кишеню, на задній стінці якого розміщується плоске відділення, що вміщає планшет до 8 дюймів розміром. На бічній стороні сумки розташований невеликий кишеня для газового балончика або електрошокера. Сумка DANAPER DELTA обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до зброї CCW. Збройне відділення розташовується на тильній стороні сумки і займає весь об'єм площі стінки сумки. Це дозволяє розміщувати пістолети рівні за розмірами ПМ, Форт, АПС, Glok 17/19, S&W P40 і т. д. Задня стінка відділення для зброї обладнана велкро панеллю (липучкою) до якої кріпиться кобура DANAPER HOLSTER T. Така компоновка збройового відділення дозволяє гнучко налаштовувати сумку під певне зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування пістолета. Обидві стінки збройового відділення мають демпфірування і полімерний каркас, що дозволяє приховати силует зброї і полегшує витяг зброю. В дно відділення вшито півкільце для кріплення страхувального шнура для пістолета. На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Основні характеристики:

Висота 35 см; Ширина 25 см; Глибина 13 см; Матеріали: Тканина - Nylon Cordura 1000D (USA) Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Спосіб носіння
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами