Рушниця для підводного полювання Omer Air XII 50 см black (PN020050)

Рушниця для підводного полювання Omer Air XII 50 см black (PN020050)

Продавець:Пригоди

4.4/5  ( 171 оцінок )

7 367

5 894

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рушниця для підводного полювання Omer Air XII 50 см - рушниця з прекрасним дизайном і відмінним поєднанням ціни і якості. Відрізняється високою потужністю і компактністю. Обладнано класичним циліндричним барелем і ручкою з активним линесбросом, раніше застосованої тільки на рушницю Omer Airbalete.

Якщо не вдаватися в подробиці, рукоять Omer Air XII розташована точно так само, як у класичних сучасних арбалетів зводить нанівець подброс від віддачі, так як рука мисливця знаходиться на одному рівні з вектором пострілу. Внутрішній ствол розташований максимально близько до верхньої частини ресівера, що відчутно полегшує прицілювання.

Внутрішній стовбур рушниці має діаметр 12 мм Omer AirXII комплектується гарпуном з нержавіючої сталі діаметром 7 міліметрів, стандартним наконечником Omer Mini Inox, а також спеціальним насосиком для накачування рушниці.

Варто відзначити, що основні вузли Omer AirXII абсолютно аналогічні робочої частини пневматичної рушниці преміум класу Omer Airbalett, проте відчутне зниження вартості було отримано за рахунок стандартизації бареля. На відміну від гидроформированного обтічного стовбура Airbalete, тут застосований стандартний циліндровий варіант.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення