Підводне рушницю (арбалет) для полювання Omer Cayman Cave 65 см black (665C)

Підводне рушницю (арбалет) для полювання Omer Cayman Cave 65 см black (665C)

Продавець:Пригоди

4.4/5  ( 171 оцінок )

4 653

3 722

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет для підводного полювання Omer Cayman Cave 65 см компактне рушницю для підводного полювання в обмеженому просторі. Назва символізує що рушниця відмінно підійде для печер, а так само складного рельєфу дна, коли доводиться вивертатися не гірше самої хитрою мурени. Відрізняється високою компактністю серед інших арбалетів та алюмінієвий Корпус з інтегрованою направляючої. Наявність спрямовуючої компенсує зниження точності у разі використання додаткових кільцевих тяг. Надульник дозволяє використовувати традиційні латексні тяги, з можливістю застосування додаткових кільцевих тяг. Тяги мають широко застосовуваний шарнірний зачіп. Для того щоб не красти потужність рушниці, конструкція зачепа була прорахована і максимально вкорочена. Продумана до дрібниць анатомічна оригінальна рукоятка «Cayman», яка володіє розширеним ергономічними і механічними властивостями. У неї дуже м'який і чутливий спусковий механізм.

Комплектується двома ручками, спеціально розраховані під праву або ліву руку. Так само форма рукоятки розрахована так, що при утриманні арбалета ваша рука знаходиться максимально близько до стовбура, що значно полегшує прицілювання і допомагає справлятися з віддачею. Механізм утримання лина, виготовлений з нержавіючої сталі, розташований збоку. Є спеціальне посадочне місце для котушки. Місце для запобіжника продумано дуже точно і дозволяє оперування однією рукою. Упор для грудей йде в двох розмірах, що дозволяє індивідуально підібрати підходящий.

Поставляється з гарпуном 6.5 мм із знімним четырехзубым наконечником MUSTAD і тягами Omer 18 мм.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення