Сумка-слингер тактична DANAPER Velox, чорно-сірий Black-Gray /1032099/

Сумка-слингер тактична DANAPER Velox, чорно-сірий Black-Gray /1032099/

Продавець:alpha5

4.9/5  ( 39 оцінок )

1 800

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка-слингер тактична DANAPER Velox, Black-Gray /1032099/

Сумка-слингер DANAPER VELOX – классическая городская сумка-слингер. Предназначена как для обычной жизни (использовании в городских условиях), так и для чрезвычайных ситуаций. Хорошо покажет себя и в повседневной жизни, и в лесу, и в дороге, и, главное - за рулем. Идеально подойдет в качестве EDC сумки, сумки для самообороны, повседневного аксессуара для самого нужного. Сумка-слингер DANAPER VELOX не привлекает к себе внимание, обладая абсолютно не "тактическим" дизайном и внешним видом. Данная сумка снабжена большим количеством отделений, в том числе и органайзерами для инструментов. Сумка-слингер DANAPER VELOX предназначена в том числе и для ношения на груди. Особенность системы быстрого доступа к оружейному отделению позволяет открыть отделение и достать оружие одной рукой, без отрыва от процесса вождения автомобиля. Это делает сумку-слингер DANAPER VELOX максимально удобной для всех кто проводит много времени за рулем либо в стесненных пространствах. Сумка-слингер DANAPER VELOX - хороший пример удобной и надежной сумки для ношения на спине/груди. Прочный ремень распределяет нагрузку и не цепляется за одежду, позволяя менять положение сумки легким движением руки. У сумки-слингер DANAPER VELOX є три можливих положення для носіння: на спині, на грудях, на плечі. В сумці 2 відділення (велика і збройне) і кишеню на зовнішній стороні. Приховане (збройне) відділення забезпечене жорсткою основою, що дозволяє зберегти форму сумки і зберегти зброю від пошкоджень. Завдяки системі швидкого доступу відкрити відділення можна буквально одним рухом руки, що дуже виручить вас в разі НП На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Основні характеристики:

Висота 42 см; Ширина 22 см; Глибина 5 см; Матеріали: Тканина - Nylon Cordura 1000D (USA) Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами