Штани US ECWCS GEN III Level 5 Soft Shell ACU Камуфляж L

Штани US ECWCS GEN III Level 5 Soft Shell ACU Камуфляж L

Розмір: L

Продавець:Месник

4.8/5  ( 153 оцінок )

4 000

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани ECWCS Gen III Level 5 пропонують хороший рівень захисту від вітру, бруду і опадів. Штани виготовлені з міцної тканини Milliken Nylon. Пояс має висоту 4 див. Передню ширінку на блискавки можна додатково фіксувати кнопкою. Невеликі стропи, які пришиті з внутрішньої сторони пояси, призначені для фіксації підтяжок, у випадку якщо будуть носитися штани п'ятого шару поверх більш об'ємних утеплювальних штанів. По обидві сторони від ширінки на поясі розміщені пари поясних шліци, сумісних з ременями шириною до 6,5 див.
Ззаду на поясі присутні два шліца і еластична стропа, вшита всередину пояса. З її допомогою штани добре реагують на зміну положень і активні пересування, не викликаючи при цьому дискомфорт. По обидві сторони від задніх шліци також розміщені широкі хлястики на липучці. Передні кишені мають висоту 19 див. Стегнах кишені, які виконують роль основних зручно складати ножі, мультітули, ліхтарі і т. д. Щоб його можна було краще притиснути до стегна у цих кишень є затягування. Кишені закриваються на дві велкро панелі, які розміщені по краях. Для кращого захисту від вологи, і продовження терміну експлуатації штанів, область колін посилена другий вставкою з основного матеріалу Milliken Nylon. У бокові шви внизу штанів, так само як і на поясі, вбудовані блискавки довжиною 38 див. З їх допомогою можна зняти або одягнути штани навіть в габаритних черевиках для екстремально низьких температур. Для захисту застібок від механічних впливів і проникнення опадів вони закриті планками з основного матеріалу шириною 3 див.

 

Огляд комплекту ECWCS Gen III Level 5

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Для полювання
  • Для рибалки
Додаткові характеристики
  • Тактичний одяг
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами