Приціл Aimpoint Micro H-2 2МОА (200186)

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл Aimpoint Micro H-2 2МОА (200186)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

30 431

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл закритого типу Aimpoint Micro H-2 - один з найпопулярніших і компактних коліматорних прицілів для полювання. Завдяки продуманому дизайну модель легко й швидко встановлюється на зброю. Коліматорний приціл лінійки Micro H-2 здатний працювати в самих жорстких умовах експлуатації, при будь-якій температурі і вологості, а також на зброю "найважчих" калібрів, аж до .500 NitroExpress!

В моделях лінійки Micro H-2 новий, посилений корпус і відкидні кришки, які захищають лінзи від пошкодження і дозволяють коллиматору витримати вплив будь-яких умов навколишнього середовища. Завдяки новим оптичних лінз і збільшеною світлопропускної здатності - оптичні характеристики, форма і яскравість прицільної марки радикально покращилися.

Так як вага прицілу є досить важливим критерієм, що дана модель є однією з найлегших моделей коліматорних прицілів закритого типу. Тому, при установці коліматора на зброю, вага зброї залишається незмінним. Aimpoint Micro H-2 повністю водо - і пыленепроницаем. Є 12 рівнів налаштування яскравості підсвічування для використання вдень або в умовах слабкої освітленості. Це дозволить відрегулювати коліматор для максимально комфортного використання.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Вага
  • 93 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами