Приціл Hawke SideWinder 4-16х50 SF FFP корпус 30 мм (17450)

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16

Приціл Hawke SideWinder 4-16х50 SF FFP корпус 30 мм (17450)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

40 827

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціли лінійки Hawke Sidewinder розроблені для стрільби на далекі дистанції.

30-ти міліметровий ударостійкий монолітний корпус виготовлений з цільної заготовки високоякісного алюмінію. Завдяки цьому, приціл витримує віддачу нарізної зброї поширених мисливських калібрів, аж до .338 Lapua Magnum. Зсередини корпус заповнений азотом – щоб уникнути запотівання при перепадах температур. Водонепроникна конструкція прицілу дозволяє використовувати його в складних погодних умовах.

Повне багатошарове просвітління оптики Fully Multi-Coated забезпечує чітке і контрастне зображення навіть на максимальній кратності.

Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі. Спеціальний стопорний механізм блокує кільце фокусування, запобігаючи випадкове зміщення.

На об'єктиві є внутрішня різьба для встановлення бленд і інших аксесуарів.

Оновлені моделі 2020 року оснащені новою оптикою Hawke H5 з приголомшливим надшироким полем зору 24° і значним віддаленням вихідної зіниці.

Високі барабани введення поправок мають систему фіксації, що перешкоджає зсуву налаштувань. Для блокування або розблокування досить підняти або опустити барабан. Також конструкція передбачає можливість калібрування барабанів для фіксації початкової точки введення поправок на позначці "нуль". В барабані введення поправок тепер передбачений індикатор, що відображає кількість вироблених обертів.

Прицільна сітка FFP Half Mil розташований в 1 фокальній площині і має підсвічування в двох варіантах – зеленому і червоному. Крім того, для кожного кольору передбачено регулювання інтенсивності світіння: значення від 1 до 3 підійде для використання при низькому рівні освітлення, значення 4 і 5 зручні для використання вдень та при роботі з об'єктами на темному тлі.

Механізм бічній фокусування об'єктива розташований збоку на корпусі. Високі вежі введення поправок регулюють положення центру сітки, відповідаючи за точне суміщення перехрестя з середньою точкою прицілювання під час пристрілки.

Відбудування від паралакса відбувається за рахунок бічного механізму налаштувань.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами