Пневматична гвинтівка Aselkon MX7 Wood (1003370)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Aselkon MX7 Wood (1003370)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

18 959

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка PCP Aselkon MX7 Wood - ложі з регульованим подщечником, виконано з дерева (горіх), має м'який потиличник, не тільки пом'якшувальний і без того незначну віддачу, але і забезпечує більш зручну вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш кучную і прицільну стрільбу.

Компонування виконана за схемою булл-пап, що дозволило скоротити загальну довжину гвинтівки, але при цьому залишити довжину стовбура незмінною, і отримати ті ж характеристики, що й у більш класичної гвинтівки. При цьому компактність дозволяє більш комфортно вести стрільбу стоячи і з коліна. Загальна довжина, цієї компактної гвинтівки, складає всього 850 мм., а стовбур, як у попередньої моделі (Aselkon MX6) - 550 мм. Гвинтівка добре збалансована і важить 3940 р. Вбудований балон об'ємом 320 куб. см. на 30% більше, ніж у інших гвинтівок цього класу, і забезпечує максимальний тиск 200 бар. Це дозволяє зробити близько 80 пострілів з однієї заправки, що є досить хорошим показником, дозволяючи повністю насолодитися стріляниною, і витрачати мінімум часу на підготовку гвинтівки до стрільби.

У гвинтівки немає відкритих прицільних пристосувань, але вона має вбудовану планки Пикатинни, для кріплення різних оптичних прицілів. Завдяки цьому ви не обмежені у виборі і зможете підібрати найбільш відповідний Вам приціл. В передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки, або додаткову планку Пикатинни для кріплення різних пристосувань (Ліхтар, ЛЦУ тощо).

Початкова швидкість вильоту кулі становить в середньому 340 м. с. а енергія 25 Дж. Що є відмінним показником, порівняно з більшістю гвинтівок цього класу. Взвод гвинтівки, здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені, та вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора, і дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом, відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності в кращу сторону.

Поставляється в пластиковому кейсі, досить міцному й зручному для транспортування. В комплект поставки входять два магазини на 14 кульок, барабанного типу, а також є можливість стрільби одиночними пострілами, шляхом прямого заряджання. Одним словом - якісна, збалансована РСР гвинтівка в даному ціновому сегменті, яка припаде до смаку як новачкам, так і досвідченим стрільцям. Прекрасно підійде як для спортивної стрільби по мішенях, так і розважальної стрільби, по банках, на природі.

Характеристики

Загальна довжина
  • 850
Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!