Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn GR 4*32 Full Set

2 відгуки

Код:  304456588

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn GR 4*32 Full Set

2 відгуки

Код:  304456588

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

6 099

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Що входить у набір Beeman Longhorn GR 4*32 Full Set:

  1. Перше, про що хочеться сказати - це приціл Discovery VT-Z 4x32, що відмінно себе зарекомендував. Ставиться він не лише на РСР та газобалонні гвинтівки СО2, а також, на відміну від багатьох дешевих прицілів, чудово витримує віддачу пружинно-поршневих гвинтівок.
  2. Друге – це моноблок, з ним приціл стоятиме, як влитий. Він надійно зміцнює приціл на прицільній планці, забезпечуючи задоволення від точної стрільби.
  3. По-третє, купуючи гвинтівку, мало хто замислюється, що вона дуже незручна у транспортуванні сама собою, а перевозити її доведеться. Наш чохол із якісної, добротної тканини, з ручками, він прослужить вам довго!
  4. І четвертий плюс - це набір для чищення та збройова олія, його ніколи не буває багато, це необхідний розхідник для любителя пневматики, оскільки за гвинтівкою, як і за, наприклад, машиною, потрібний догляд.
  5. Відмінні кулі JSB у комплекті.

Особливість Beeman Longhorn – довший стовбур, порівняно з конкурентами. А довгий ствол – це означає найкращі показники точності. До того ж він нарізний, і разом із газовою пружиною це дає нам початкову швидкість кулі калібру 4,5 мм 365 м/с. Погодьтеся, велика перевага.
Для натискання на гачок не потрібно володіти титанічною силою - адже ви можете його налаштувати під себе. Система Sportsman rs2 series, яка налаштовує УСМ, допоможе налаштувати довжину ходу. Після зведення гвинтівки вона автоматично стає на запобіжник, що надійно захистить вас від випадкових пострілів, а перед пострілом запобіжник потрібно зняти.
Що стосується стандартних прицільних пристроїв, то є регульований цілік і мушка з фібероптикою Truglo, фібероптичні нитки зеленого (на цілику) і червоного кольору (на мушці) допоможуть вам стріляти прицільно навіть в умовах сутінків. Також у комплекті йде приціл 4x32, який встановлюється на базу «ластівчин хвіст». Висота кілець підібрана грамотно, і цілитися з оптики при стрільбі дуже зручно. Мушка повністю не перекривають приціл, і навіть світлопровідні нитки не відсвічують. І ще один нюанс: гвинтівка оснащена спеціальним стопором, який не дає оптиці сповзти, для пневматики класу магнум це суттєво! Мушка поєднана з пластиковим надульником і прикрита захисною скобою від випадкового удару.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1245
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Характеристика прицілу
  • 4*32
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Владимир Чухась
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    хорошая винтовка

    Переваги:
    с 10м. это 10-ки, 25 и 50 м. отстрел хороший, только на 50 м. пули 0,87 ложатся ниже, надо целиться выше, а 0.69 прямо в цель, лучшие пули по моему мнению это jsb diablo 0.87 и hn baracuda 0.69
    Недоліки:
    пока не нашел
  • Владимир Чухась
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Хорошая винтовка, пока пристрелял на 10 м. и 25 м., точная, хорошая кучность, с 5 выстрелов по мишеням, в 4 х мишенях по две пули в десятке, очень мощная, вес 3300, рекомендую

    Переваги:
    1. мощная
    2. точная, если руки не оттуда :), да - не чистил, не убирал смазку, с коробки выстрел точный
    3. простые регулировки
    Недоліки:
    1. вместо прицела Discovery VT-Z 4x32, в наборе прицел от Бимен, надо исправить описание
    2. прицел от Бимен, как по мне - детский, никакой, настроить не смог
    3. очень тяжёлый взвод, начинаю привыкать

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!