Приціл Dong In Optical ODL2A

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл Dong In Optical ODL2A

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

118 286

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл ODL2A розроблений для використання військовими підрозділами та правоохоронними органами. Ідеально підходить для ведення бою в міських умовах, приміщеннях, або на ближніх дистанціях.

ODL2A - це приціл відкритого типу, що забезпечує широке поле зору з можливістю прицілювання обома очима. Це дозволяє швидко ідентифікувати цілі, в тому числі рухомі об'єкти.

З-за відсутності відстройки паралаксу, немає необхідності суміщення осі прицілу з лінією прицілювання, положення очей стрілка не має значення. Фокусная дистанція необмежена, що дозволяє використовувати приціл спільно з будь-якими приладами нічного бачення.

11 рівнів яскравості прицільної марки перемикаються за допомогою регулятора (3 рівня для режиму сумісності з ПНВ, 3 рівня в сутінковому режимі, 5 рівнів в режимі денного освітлення).

Приціл комплектується лазерними целеуказателями, з видимим (до 300м) і невидимим (інфрачервоним – до 2000м) лазерами, для денного та нічного використання відповідно.

У комплект поставки включена рукоять перенесення вогню з вбудованим батарейним відсіком, а також інтегрованим блоком управління ЛЦУ.

Приціл і рукоять оснащені швидкознімними кріпленнями під профіль Weaver/Picatinny. Для захисту оптики використовується знімне захисне скло.

Поставляється в протиударному, пило - і водонепроникному кейсі, виготовленому з міцного полімеру, що забезпечує стабільність і цілісність конструкції.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Довжина прицілу, мм
  • 120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами