4 З професійних серій & nbsp;
fibrox & nbsp; (fibrox). Простий і точний інструмент швейцарської компанії & nbsp;
victorinox & nbsp; (
вікторина ). Ергономічний дизайн та висока якість матеріалів для експертної переробки м'ясних туш. Він відокремлює м'ясо від кістки з максимальною легкістю. Ідеальний ніж для працівників майстер -класів з переробки м'яса, підприємств із закупівель та шеф -кухарів на великих кухнях. Колапс Віктора & nbsp;
вікторина & nbsp; fibrox & nbsp; Він має вигнуте лезо з гладкою ріжучою кромкою та гофрованою бічною поверхнею. Для виготовлення леза було використано високоякісну мартенситну нержавіючу сталь. Сталевий сплав має правильне співвідношення гнучкості та твердості, щоб лезо не порушувалося під час роботи. Steel & nbsp;
victorinox & nbsp; & ndash; Це ідеальні характеристики різання, крім того, тривалий час він зберігає загострення заточення та має антикорозійні властивості. Лазерна гравіювання з брендингом, унікальним серійним номером та маркуванням якості NSF.
Ергономічна форма ручки має зручне захоплення і надійно фіксується навіть у вологих/жирних руках або рукавичках. Він виготовлений з зносу та стійкого до удару термопластичним матеріалом (TPE/TPE) з грубою поверхнею. Цей тип Thermolastoplast надзвичайно витривалий для використання в широкому діапазоні температури від 80 до 110 і град; c. Підходить для миття в посудомийній машині. Матеріал & nbsp;
fibrox & nbsp; це торгова марка, яка підходить для вторинного використання. Кухонні швейцарські ножі з серії & nbsp;
fibrox & nbsp; інтенсивні робочі навантаження легко витримають, тоді як ергономічна конструкція зменшить втому руки під час роботи.
& nbsp;
призначення
- для відокремлення м'яса від кістки
- для різання
довжина леза
Матеріал леза
серія
тип
Тип леза
Тип кріплення ручки
Матеріал ручки
Країна виробництва продукції