Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical

7 відгуків

Код:  310895893

Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical

7 відгуків

Код:  310895893

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 123 оцінок )

4 592

Немає в наявності

23

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SAS M1911 Tactical – це аналог культового в Америці пістолета Colt 1911, який буквально пройшов через обидві світові війни та інші війни XX століття. Створений та прийнятий на озброєння у 1911 році, він використовувався в американській армії до 1985 року, та й зараз у деяких країнах перебуває на озброєнні.

Особливість саме цієї моделі – SAS M1911 Tactical – від інших копій Кольта 1911, звісно, наявність Blowback. Це означає, що при стрільбі затвор від'їжджає назад, імітуючи стрілянину з бойового пістолета. Модель показала себе дуже надійною, якість виготовлення на висоті, а подібність із оригіналом порадує будь-якого цінителя.

Пістолет повністю металевий, все, що б ви хотіли бачити в пневматичній версії пістолета, тут реалізовано: рухомий затвор, важіль затримки затвора, клавіша запобіжника на потиличнику рукоятки, яка насправді служить візитною карткою Colt 1911. Приціл ви регулювати не зможете, прицільні пристосування - Це цілика і мушка з фібероптичними нитками.

При першому пострілі курок зводить стрілок, при наступних він зводиться автоматично, а спусковий гачок порадує вас м'яким і плавним ходом. Про безпеку теж подбали: присутні 2 запобіжники. Важільний розташований на рамі, а на потиличнику рукояті, як ми вже казали, є кнопка.

Характеристики

Особливості
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 205 мм
Затворна рама
Режим вогню
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!