Відгуки покупців про 5.8187 Пневматичний пістолет Umarex UX DX17

2 відгуки

Код:  311457658

Залиште свій відгук про цей товар
  • Игорь Чернобров
    Відгук від покупця. Продавець: T M

    Пістолет Umarex UX DX17 не відстрілює пульки. Прошу Rozetka вирішити питання заміни виробу на робочий зв'язавшись з продавцем. Термін 14 днів спливає так як рахується від дати оформлення заказу. Відео додаю - файл VID пістолет 4,5 мм.3gp  176.8M 
    Завантажити відео неможливо в зв'язку відповіддю: Завантажені файли ( VID пістолет 4,5 мм.3gp ) не відповідають заданому формату або розміру

    Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    Не відстрілює пульки
    • Игорь Чернобров

      Пістолет Umarex UX DX17 після претензії відіслав продавцю. Відповіді не було протягом 2,5 тижнів (хоча говорили 1,5 тижня) і тільки після щоденного надсилання листів до Розетки продавець зв'язався і повідомив про надсилання товару. Після отримання товару зняв декілька відео про розпакування і відстріл кульок. Розпакування виявили подряпини на товарі, а відео відстрілу показує як візуально летить куля (при відстрілі 10 кульок склалося враження про низькі ТТХ пістолету так як візуально було видно як летить куля за 1 секунду відстань складала близько 15 м це при заявленому 85 м/с). Товар не відповідає ТТХ. Не рекомендую дитячий пістолет вистрілює швидше.

    • Сергей Савченко

      Нет. Пистолет однозначно мощнее чем детский. Если бы вы читали инструкцию, знали бы что конкретный пистолет не подходит для большинства свинцовых пуль для пневматических пистолетов, так как у них слишком широкая юбка. У меня такой же пистолет, пули шершень 0,25 почти постоянно застряют в стволе. Пробовал остроконечные пули ozetai diabollo, 0,48 г. Так они вылетают. Но слабо, само собой потому что в половину тяжелее чем положено. У них просто юбка уже на много чем у колпачков шершень. Значит чтобы стрелять пулями, нужно искать лёгкие пули 0,25 с узкой юбкой. Но мне на много лучше нравится стрелять шариками. Это быстрее, веселее. На крайняк дротики купите. Но главное принимайте пистолет таким какой он есть. Дёшево, баллончики не нужны, универсальность и многозарядность.
      Как по мне косяк в том что он люто косит, но возможно это моя вина. Я разбирал его, лез в механизмы, стирал заусенцы, может быть сам испортил.