Відгуки покупців про Окуляри балістичні захисні із ущільнювачем Pyramex модель V2G (amber) Anti-Fog, жовті

1 відгук

Код:  312083680

Залиште свій відгук про цей товар
  • Дмитро Гайдаєнко
    Відгук від покупця. Продавець: LiKEO

    Замовив на розетці ці окуляри, прийшли швидко питань немає. Що стосується окулярів, не оправдали надії взагалі. Стікло не прилягає щільно до оправи, перша подряпина з'явилася ще до того як почав працювати в них я не помітив коли, (не падали) ще й запотівають з середини. В описі вказано що не запотівають і можна полювати в роботі з болгаркою.

    Переваги:
    Немає
    Недоліки:
    Одні недоліки
    • Продавець LiKEO

      Дмитро, вітаємо.
      Дякуємо за Ваш відгук.
      1. «Замовив на розетці ці окуляри, прийшли швидко питань немає» - дякуємо, завжди намагаємось максимально швидко відправляти.
      2. «Стікло не прилягає щільно до оправи» - окуляри та лінзи безпосередньо, знімаються, та кріпляться на защібки, можливо в процесі закріплення лінзи щось пішло не так, а бо не до кінця закрили.
      3. «перша подряпина з'явилася ще до того як почав працювати в них я не помітив коли, (не падали)» - тут максимально незрозуміло, полікарбонад дуже міцний – але осколки можуть його подряпати (окуляри ж мають захищати Ваші очі, а не самі себе), звідки у Вас подряпина – це питання, поки що без відповіді.
      4. «ще й запотівають з середини. В описі вказано що не запотівають і можна полювати в роботі з болгаркою.» - всі, ще раз – всі окуляри «анти фог» не дають 100% гарантію, вони перетворюють пару в капелинки, які стікають по лінзі. Також, має велике значення – де ви працюєте, при якій температурі, та наскільки власник розігріває своє тіло під час роботи – дуже багато перемінних.

      Окуляри та їх використання – дуже індивідуальна історія.
      Ще раз дякуємо за відгук.