Пневматичний пістолет SAS P 210 (sig p210)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS P 210 (sig p210)

Продавець:«45 мм»

5/5  ( 15 оцінок )

2 090

Немає в наявності

19

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис пневматичного пістолета SAS P210 4,5 мм

Пневматичний пістолет SAS P 210 є якісною пневматичної версією пістолета SIG P210 Legend, який був розроблений швейцарською компанією Sweizerishe Industrie Gesellschaft (SIG), в 1938-1945 роках, і був прийнятий на озброєння швейцарської армії під позначенням Pistole 49 в 1949 році. Пістолет sig p210 вважається найточнішим, одним з найбільш надійних, а також найдорожчим масовим армійським пістолетом. 

Крім базового армійського варіанту, з 1957 року пістолет випускався в різних модифікаціях для цивільного ринку, відрізняються обробкою, прицільними пристосуваннями, довжиною ствола та калібром.

SIG P210 Legend, який являє собою оновлену версію швейцарського армійського пістолета SIG P210, виробляється в Німеччині на заводі SIG Sauer GmbH. Серед змін у конструкції, спрямованих на підвищення ергономіки і безпеки поводження - збільшена товщина рамки пістолета і збільшений задній виступ типу «бобровий хвіст», який захищає руку стрілка від удару затвором при пострілі. Конструкція магазину залишена без змін, проте була поліпшена ергономіка пластикової кришки магазина, що забезпечує більш надійний хват рукою. Кнопка фіксатора магазина в новому пістолеті перенесена на ліву сторону рамки до основи спусковий скоби. Поряд зі стандартними можуть бути встановлені регульовані прицільні пристосування.

За винятком пластикових накладок на рукоять, пістолет SAS P210 повністю виготовлений з металевого сплаву.

Всі кнопки (екстрактор магазину, запобіжник і важіль затворної затримки) функціональні і відповідають оригіналу. Навіть неповна розбирання sas p210 blowback така ж, як у бойового пістолета. Затвор і курок у SAS P 210 рухливі, але системи Blowback немає.

Пневматичний пістолет SAS P210 - це відмінний вибір як для новачків, тільки початківців займатися стрільбою, так і для професіоналів, а так само даний прикраси будь-якої колекції пневматичної зброї!

Комплектація поставки:

  • пневматичний пістолет SAS P210
  • 100 сталевих кульок калібру 4,5 мм
  • 1 балончик CO2
  • інструкція
  • ключ для пробивання балона з СО2
  • все упаковано в стильну картонну коробку з описом бойового прототипу і характеристиками пневматичної версії

Тайванська компанія SAS придбала популярність в Україні як виробник якісних пневматичних версій відомих бойових пістолетів. Пневматичні пістолети SAS відрізняються реалістичністю, надійністю, високою точністю виконання і невеликою ціною.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!