Сумка тактична на стегно AOKALI Outdoor A90 Black (SKU_5358-16846)

Сумка тактична на стегно AOKALI Outdoor A90 Black (SKU_5358-16846)

Продавець:BONUS

4.9/5  ( 21 оцінок )

540

470

Немає в наявності

3

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка тактична на стегно AOKALI Outdoor A90 Black

AOKALI Outdoor A90 - багатофункціональна тактична сумка на стегно

У кожного чоловіка в арсеналі є безліч потрібних дрібниць: гаманець, ключі, документи, мобільний пристрій і часто не одне, окуляри та інші аксесуари. Кишені джинсів та штанів для їх розміщення та зберігання зовсім не підходять. На допомогу приходять різні види сумок. Серед великої різноманітності привертає увагу тактична сумка на стегно від AOKALI.

Сумка AOKALI Outdoor A90 – функціональна та універсальна, ідеально підходить як у повсякденному міському житті, так і для полювання чи риболовлі. Найбільший плюс у тому, що вона повністю звільняє руки. Всі потрібні речі розташовуються всередині аксесуара, який оснащений основним, досить містким відділенням на шнурку, що стягує, і 4 секціями, що застібаються за допомогою застібки-блискавки. При носінні не відчувається велике навантаження, вона рівномірно розподілена. Матеріал для пошиття – оксфорд є щільною синтетичною тканиною, що має міцність і надійність. Завдяки спеціальному просоченню тканина відштовхує вологу, тому навіть у дощову погоду речі будуть надійно захищені від проникнення вологи. Система підвісок MOLLE дає можливість приєднувати дрібне приладдя до пристроїв, призначених для перенесення. Усього передбачено для даної моделі 3 лямки. Конструкція сумки м'яка, її зовнішній вигляд досить привабливий, але водночас строгий.

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами