Ніж складний Ganzo G716 серрейтор

Код:  316585948

Ніж складний Ganzo G716 серрейтор

Код:  316585948

Немає в наявності

850

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ganzo G716, напівсерейтор:

Ganzo 716S - туристичний функціональний ніж з динамічним клинком-напівсеррейтором. Нержавіюча сталь марки 440С відмінно тримає заточку і має підвищену стійкість до різного роду руйнувань. Склопластик G10, з якого виконані накладки рукояти, також відрізняється високими експлуатаційними характеристиками. Вес виробу - 145 м, загальна длина - 21 см, довжина в похідному вигляді - 12 см, ширина клинка - 0,35 см, довжина клинка - 8,5 див.

Ніж із комбінованим заточенням леза — інструмент дуже специфічного призначення і не використовується настільки повсюдно, як звичайний ніж із класичної прямий заточуванням. Як правило, подібні ножі-напівсерейтори використовують промисловці, альпіністи, яхтсмени і, власне, ті, хто має справу з волокнистими, грубими, багатошаровими і, в цілому, складними матеріалами. Ganzo 716S - це відмінний допоміжний інструмент, який у більшості випадків зможе замінити звичайний ніж, а також впорається з тими завданнями, які класичному інструменту не під силу.

Особливості серрейторного заточування полягають у тому, що наявність хвилястої кромки говорити про збільшення ріжучої площі, геометрія кромки сприяє кращому проникненню в матеріал, а також позитивно впливає на тривалість ефективної заточування. Проте, ніж з комбінованим заточенням леза більш универсальний для більшості користувачів, ніж чистий серрейтор, який використовується в вкрай вузькому сегменті діяльності. Якщо вам потрібен портативний робочий ніж з додатковими можливостями, то варто звернути увагу на Ganzo 716S, який без праці впорається не лише зі своєю основною функцією, але й з додатковими навантаженнями та завданнями.

Дизайн моделі та замковий механізм відповідають за ергономічність ножа Ganzo 716S, оскільки завдяки формі рукояти, протекційним не ковзаючим накладкам та фіксатору Axis Lock, який забезпечує комфортну роботу з ножем однією рукою, експлуатація інструменту стає простою, легкою та безпечною.

Характеристики

Тип замка
  • Axial lock (Кнопковий)
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».