Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Козак 450/230 (чорний)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Козак 450/230 (чорний)

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

26 400

Немає в наявності

7

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

PCP гвинтівка Козак 450/230 – це чудовий вибір для цінителів якісних гвинтівок. Все, що не візьми, у неї на найвищому рівні: і потужність, і точність, і якість виконання, і чудовий дизайн. Вона займає гідне місце серед гвинтівок свого класу та отримала безліч хвалебних відгуків.

Козак 450/230 - високоточна пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням повітря. Виготовлено її українською (що додатково тішить) компанією ZBROIA. Довжина її ствола 450 мм, а об'єм резервуара 230 см3. Енергія пострілу дуже вражає - 30 Дж (і може бути збільшена).

Модель Козак 450/230 модернізована, вона поєднала у собі найкраще від попередньої модифікації та моделі Козак FC. Дизайн гвинтівки – стиль Bullpup. Для нього характерне розташування УСМ позаду рукояті, і така конструкція дозволяє суттєво зменшити розміри гвинтівки, зберігши довжину ствола та технічні характеристики.

Основні нововведення моделі Козак 450/230:

  • Об'єм резервуару. У гвинтівок з довжиною ствола 450 мм об'єм резервуара – 230 см3!
  • Кришка резервуару. На численні прохання користувачів спрощена система заправки резервуара. Раніше для відкриття заправного порту необхідно повністю відкрутити кришку резервуара. Тепер кришка має отвір, який потрібно одним проворотом поєднати із заправним портом і почати заправку гвинтівки. Відпала потреба викручувати кришку резервуара.
  • приклад. Задня частина прикладу залишилася без змін. У нього так само є регульована по висоті щока і приспущений гумовий потиличник. А ось передня частина запозичена у моделі Козак FC - за рахунок простої форми пістолетна рукоять стала більш універсальною, а рівна цівка дозволяє зручно ставити гвинтівку на якусь поверхню і стріляти з упору, якщо не використовуються сошки.
  • Тепер гвинтівка оснащена латунним гачком спуску, а запобіжник знаходиться в спусковій скобі, що дозволяє однаково зручно користуватися ним як лівшам, так і правшам.
  • Змінилася і скоба спускового гачка - вона стала масивнішою, виготовлена ​​з якісного пластику, стійкого до пошкоджень. 

Характеристики

Загальна довжина
  • 830
Довжина дула
  • 450 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!