412.00.01 Пневматичний пістолет Umarex Walther CP99 bicolor

412.00.01 Пневматичний пістолет Umarex Walther CP99 bicolor

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

6 641

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Walther CP 99 bicolor – пневматичний пістолет від збройового концерну Umarex. Ця добре відома німецька компанія випускає кращі у світі пневматичні репліки бойових пістолетів. Майже у кожного професійного стрільця нашої країни є в арсеналі як мінімум одна модель зброї марки Umarex.

Walther CP 99 bicolor є дуже точною та красивою копією поліцейського пистолета Walther P99. Бойовий прототип був зброєю Джеймса Бонда у фільмах "Завтра не помре ніколи", "І цілого світу мало". Часто стрілки шуткують про те, що CP 99 bicolor - дуже ошатний пістолет - він має білий верх та чорний низ. Затворна рама зброї зроблена з нікельованого сплаву, для якого характерний особливий металевий блиск, а корпус і рукоять виконані з надміцного ударостійкого пластику чорного кольору. Важить Walther CP 99 bicolor 740 г, така масивність створює відчуття стрільби зі справжнього боевого пістолета.

Стовбур має чіткі нарізи та вироби з високоякісної збройової сталі. Стріляє зброю свинцевими кулями калібру 4, 5 мм. Магазин Walther CP 99 bicolor виконаний у вигляді барабана-кліпу, який вміщує у собі 8 боєприпасів. Такі моделі магазинів використовуються у всіх пневматичних револьверах та в деяких моделях пневматичних пістолетів. Швидкість вильоту кулі становить 110 м/с. Це є цілком прийнятним результатом для спортивної та розважальної стрільби. Джерелом енергії пострілів є 12-грамовий балон зі стисненим вуглекислим газом. Одного резервуара із СО2 буде достатньо для здійснення близько 80 пострілів.

Прицільні пристосування являють собою мушку та регульований цілік. А підстовбурна планка Пікаттіні дає можливість встановлення лазерного цілепокажчика або тактичного ліхтаря.

Umarex Walther CP99 bicolor точне та якісне оружня, яке прослужить Вам довго та надежно. Крім гарного дизайну та зовнішньої схожості з бойовим пістолетом CP 99 bicolor має гарні технічні показники. Прекрасно підійде для цільової та розважальної стрільби на невеликі дистанції.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Вага, г
Калібр
Місткість магазина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!