Коліматорний приціл GFC ET 556 Black

Коліматорний приціл GFC ET 556 Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 36 оцінок )

2 016

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл для страйкбольних приводів; репліка висококласного голографічного прицілу EOTech 556, котрий широко використовується професійними військовими та правоохоронцями по всьму світу.

На відміну від оригінальної моделі, коліматорний приціл GFC ET 556 Black не використовує голографічний принцип роботи і за оптичною технологією відноситься до традиційних "red dot". У тієї ж годину його прицільна марка (котра теж копіює характерне "еотеківське" коло з крапкою всередині і ризиками зовні) має 20 рівнів яскравості, можливість відображення у червоному та зеленому кольорах і, звісно, регулювання по вертикалі та горизонталі. А зйомна металева кришка дозволяє, за бажання, встановити відкидні кришки для захисту оптики від забруднень та пошкоджень. До штатного комплекту входити захисний пластиковий чохол.

Приціл монтується на стандартну рейку RIS 22 мм і може використовуватися на будь-якому страйкбольному приводі, оснащеному такою рейкою. Однак встановлення на бойову зброю не допускається: пристрій не розрахований на сильну віддачу, тому таке використання може призвести до його пошкодження.

Характеристики:

Тип: коліматорний (red dot)
Конструкція: відкритий
Монтаж: RIS 22 мм
Тип прицільної мітки: коло з крапкою (EOTech style)
Кольори мітки: червоний, зелений
Регулювання яскравості: + (20 рівнів)
Кратність: 1x
Вага: 270 г
Колір: чорний

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами