Снайперська гвинтівка G&G GR25 Black

Снайперська гвинтівка G&G GR25 Black

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

22 537

Немає в наявності

29

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія SR25 — снайперської (точніше, “марксменської”) гвинтівки на базі одночасно AR-10 та AR-15.

Нагадаємо, бойова версія SR-25 була розроблена в середині 1990-х років Юджином Стоунером — творцем оригінальних AR-10 та AR-15. Вона стала популярною спочатку серед поліцейських снайперів, потім — серед бійців спецпідрозділу Navy SEALs; на початку 2000-х на цю зброю звернуло увагу Командування сил спеціальних операцій США (SOCOM), а в середині тих же 2000-х (у модифікації M110 SASR) гвинтівка поступила на озброєння стрільців Армії США. Наразі ця зброя, в різних версіях, використовується, зокрема, військовими підрозділами Австралії та Ізраїлю, а також польським загоном спецпризначення GROM.

Таким чином, страйкбольна снайперська гвинтівка G&G GR25 Black може стати чудовим вибором як для тих, хто шукає якісну і ефективну основу для снайперського/марксменського комплексу, так і для реконструкторів, котрі відтворюють певні підрозділи спецпризначення. Ця страйкбольна репліка відноситься до Top Tech — топової лінійки в асортименті бренду G&G. Виготовлена вона з однорідного цинко-алюмінієвого сплаву та якісного міцного ABS-пластику. При виробництві металевих деталей використовувалась обробка на високоточних верстатах з ЧПК (CNC); до списку таких деталей входять, зокрема, обидві частини ствольної коробки (верхня та нижня), спусковий гачок та спускова скоба, усі рейки RIS, зовнішній стволик, глушник, магазин, а також більшість дрібних деталей. Приклад (де міститься батарея), пістолетна рукоятка та накладки на RIS виготовлені з пластику.

На корпус кожного приводу нанесено унікальний серійний номер, логотип виробника та назву моделі (“GR-25 Sniper”).

Аналогічно оригіналу, репліка передбачає стрільбу лише одиночними. Верхня рейка RIS дозволяє встановити додатковий приціл — оптимальним варіантом, враховуючи специфіку моделі, скоріш за все  буде оптика. Цівка доповнена 4 рейками RIS, які дають можливість оснастити привід сошками, лазерним цілевказівником, руків’ям переносу вогню та іншими аксесуарами. Рейки, які не використовуються, можна прикрити захисними пластиковими накладками.

Всередині гвинтівки встановлено гірбокс версії v2, створений спеціально під лінійку Top Tech. Механізм підвищеної міцності доповнено мотором High Torque (з підвищеним крутним моментом) — це гарантує швидку реакцію на спуск та чудову придатність до тюнінгу потужності. Посилені сталеві шестерні встановлені на сталевих підшипниках; також підшипником оснащена направляюча пружини. З інших особливостей “нутрянки” варто відзначити полікарбонатний поршень з металевим зубцем та голову поршня з ущільнювачем.

В приводі встановлено прецизійний внутрішній стволик діаметром 6.04 мм і довжиною 509 мм, а також оригінальну камеру хоп-апу.

Завдяки цьому GR25 є чудовою основою для створення висококласної “снайперки”. Надійне внутрішнє оснащення та потужний мотор дозволяють проводити тюнінг без особливих складнощів та за відносно невисоку ціну.

До комплекту поставки входить короткий механічний (mid-cap) магазин місткістю 50 кульок, а також глушник на швидкозйомному кріпленні.

Комплектація:

- привід;
- магазин;
- глушник;
- кріплення для сошок.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~104 м/с
Версія гірбоксу: v2
Режими стрільби: одиночний
Хоп-ап: +, регульований
Матеріал: метал, пластик
Довжина: 1000 мм
Довжина внутрішнього стволика: 509 мм
Діаметр внутрішнього стволика: 6.04 мм
Вага: 3100 г
Батарея у комплекті: ні
Тип магазину: механічний
Місткість магазину: 50 кульок

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами